Hae
Henriikka Johanna
Kaupallinen yhteistyö

Muutos by Henriikka -verkkovalmennus

Kaupallinen yhteistyö: Syketribe ja Henriikka Pitkänen

Uusi vuosi ja uudet lupaukset terveellisemmästä elämästä? Mitä jos lopettaisit ainaisen laihduttamisen ja keskittyisit terveellisiin elämäntapoihin. Opettelisit syömään riittävästi, jotta saat riittävästi energiaa ja jaksat päivän askareissa. Söisit tavallista kotiruokaa perheen kanssa ilman erilaisia lisäravinteita? Oppisit rakastamaan itseäsi sellaisena kuin olet. Tätä kaikkea on luvassa Muutos by Henriikka -verkkovalmennuksessa.

Muutos by henriikka

Muutos by Henriikka on verkkovalmennus, jonka olen toteuttanut yhteistyössä Syketribe:n kanssa. Oman elämäntapamuutoksen myötä koen, että minulla on paljon annettavaa valmennukseen sekä valmentajana.

Valmennuksessa keskitytään aloittamaan elämäntapamuutos muuttamalla ruokavaliota ensin. Valmennuksessa ei ole pakollista liikuntaa, sillä painonpudotus onnistuu loistavasti myös ilman liikuntaa. Halukkaat saavat toteuttaa valmennuksen mukana tulevaa kotitreeniohjelmaa, mutta se ei ole pakollinen. Jos taas olet tottunut käymään salilla tai harrastamaan liikuntaa, sopii se Muutos by Henriikka -valmennuksen kanssa hyvin yhteen.

OSTA VALMENNUS TÄSTÄ

Muutos by Henriikka

Muutos by Henriikka -valmennus sisältää myös itsensä hyväksymiseen liittyviä tehtäviä. Saat harjoitella mm itsesi kehumista peilin edessä. On äärimmäisen tärkeää, että hyväksyt ja rakastat itseäsi sellaisena kuin olet nyt, ei ”vasta kun olen laihtunut 15kg”.

Valmennus alkaa maanantaina 6.1 ensimmäisen kerran. Tämän jälkeen valmennus pyörii ns. non-stoppina eli voit aloittaa valmennuksen aina maanantaisin.

Valmennuksen tukena on Facebook-ryhmä, jossa on innostava ja kannustava ilmapiiri. Siellä valmennettavat voivat vapaasti jakaa omia fiiliksiään, kysyä valmennukseen liittyviä asioita tai vain lukea muiden kokemuksista.

miksi valita minun verkkovalmennus?

Miksi valita minun verkkovalmennus, kun netti on täynnä erilaisia valmennuksia? Muutos by Henriikka -valmennus sopii sinulle, jos haluat aloittaa elämäntapamuutoksen, mutta et tiedä mistä aloittaa. Valmennus ei ole mikään kituutusdieetti vaan opetellaan syömään riittävästi ja monipuolisesti. Et tarvitse mitään ylimääräisiä ravintolisiä voidaksesi toteuttaa valmennuksen. Valmennus sopii myös loistavasti sinulle, jos kaipaat pysyviä tuloksia ja haluat valmentajaksi naisen, joka tietää mitä elämäntapamuutos vaatii ja tarkoittaa.

Lähde siis mukaan NYT, ensimmäinen valmennus alkaa jo maanantaina 6.1. Toivottavasti nähdään valmennuksen parissa maanantaina.

-Henriikka

OSTA VALMENNUS TÄSTÄ

LUE MYÖS: Viisi vinkkiä miten aloittaa elämäntapamuutos

 

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Syketribe ja Henriikka Pitkänen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *