Hae
Henriikka Johanna

Kuka on Henriikka Johanna?


Mahtavaa, että olet löytänyt uuden blogini pariin! Olen Henriikka, reilu kolmekymppinen sairaanhoitaja, ravintovalmentaja sekä tuleva personal trainer Salosta.

Kiinnostuin hyvinvoinnista pikkuhiljaa, kun aloitin oman elämäntapamuutoksen kaksi vuotta sitten. Painon pudotessa ja terveellisten elämäntapojen tullessa elämään, aloin kiinnostua hyvinvoinnista enemmän ja enemmän. Opiskelin ensin ravintovalmentajaksi, koska ravitsemus on aina kiinnostanut minua. Helmikuussa 2020 aloitan myös pt opinnot pitkän haaveilun jälkeen.

Tulet blogistani löytämään juttuja itsensä hyväksymisestä sellaisena kuin olet, monipuolisesti elämäntapamuutosta sen kaikkine haasteineen ja mahdollisuuksineen, terveellisiä sekä helppoja ruokaohjeita, jaan kokemuksiani pt opinnoista ja siitä voiko ylipainoinen olla vakuuttava ja pätevä pt. Lisäksi jaan teille varmasti kokemuksia omasta rakkaasta harrastuksestani, amerikkalaisesta jalkapallosta.

Otan myös ehdotuksia vastaan, jos sinulla on jokin toive mistä kirjoittaisin.

Oikein ihanaa uutta viikkoa sekä joulukuuta!

-Henriikka

 

 

2 kommenttia

  1. minna kirjoitti:

    Tervetuloa lämpimästi Vaikuttajamedialle. Hauskaa, että olen myös sairaanhoitaja ja personal trainer, kuten minäkin. Mukavaa nähdä miten hyödynnät näitä kahta ammattia toistensa tukena.
    T: Minna / Tyttö sinä olet vahva

    • henriikkajohanna kirjoitti:

      Kiitos paljon. Onpas hauska, että omataan samat koulutukset. Toki itsellä pt koulutus alkaa vasta helmikuussa, mutta kuitenkin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *