Hae
Henriikka Johanna

Ystävänpäivä – 3 kamalinta treffikokemusta koskaan

Lähestyvä ystävänpäivä sai minut pohtimaan aiempia treffikumppaneita. Ystävänpäivä on varmasti vuoden romanttisin päivä mitä tulee treffailuun. Itsellä ei ainakaan oman muistin mukaan ole koskaan ollut ystävänpäivä treffejä. Ajattelin kuitenkin tämän ällöromanttisen päivän kunniaksi jakaa kolme kamalinta treffikokemusta joita minulla on koskaan ollut. Ja nämä kaikki treffikumppanit ovat peräisin joltain nettideittisivustolta. Jos et vielä ole lukenut minun aiempaa postausta nettideittailusta, käy lukemassa se tästä.

Herra A

Herra A, olkoon nimeltään vaikka Kalle (nimet muutettu). Minua nuorempi mies pk-seudulta. Ehdittiin vaihtamaan viestejä noin pari viikkoa ennen tapaamista. Itseasiassa ensitreffit eivät olleet mitenkään kamalat eikä niistä ole mitään pahaa sanottavaa. Ne olivat sellaiset ns. perus tavalliset treffit. Käytiin jätskillä ja pelaamassa minigolfia. Tämän jälkeen kuitenkin kaikki alkoi mennä seinään. Tuli iso lista vaatimuksia, mitä hän haluaa naiselta. Naisen pitää esim. pukeutua aina tyylikkäästi. Missään nimessä ei mitään treenivaatteita, edes kotona. Aika paha, koska itse kuljen lähes aina treenivaatteissa. Myös silmälasit olivat ehdoton no no. Ne tekevät naisesta vanhan näköisen. Tässä vaiheessa minulle alkoi riittämään ja kehoitin etsimään jonkun toisen.

Herra B

Herra B, nimeltään vaikka Ville. Muutaman vuoden minua vanhempi mies, asui Turussa. Heti alusta asti tuntui, että juttu luistaa ja tässä voisi olla jotain. Nopeasti myös treffattiin. Sovittiin treffit Turkuun, joten hyppäsin autoon ja ajoin sinne. Jo heti ensi kohtaamisella tuli jotenkin outo fiilis kyseisestä miehestä. Ajattelin sen kuitenkin olevan jännitystä ja menevän pian ohi. Alun tunne paljastui todeksi. Ei tämä mies saanut suustaan mitään ulos juurikaan koko treffien aikana. Ilmeisesti oli paljon lahjakkaampi kirjoittamaan kun puhumaan. Yritin siinä väkisin jotain juttua keksiä, vastaukset olivat aina yhden tai kaksi sanaa. Varsinaista keskustelua ei siis saatu aikaan missään vaiheessa. Lopulta ilmoitin, että pitää lähteä kotiin. Muutaman tunnin päästä sain mieheltä viestin, että ei halua enää pitää yhteyttä. Olen kuulemma ärsyttävä pölöttäjä, jolta ei saa puheenvuoroa lainkaan. Aivan, kiitos ja hei!

Herra c

Herra C, nimeltään Mikael. Vaikutti täydelliseltä niin kuvissa kuin viestien perusteella. Komea ja pitkä, juuri sellainen omaan miesmakuuni sopiva. Sovittiin treffit minun luo, vaikka yleensä en tähän suostu. Hän oli kuitenkin ajamassa tästä ohi, joten päätin suostua. Hieman ennen sovittua tapaamisaikaa ovikello soi ja menin avaamaan oven. En tunnistanut ovella olijaa ja kysyin, että niin, voinko auttaa, miehen seisoessa hiljaa paikallaan. Hän kertoi olevansa Mikael. Ilmeeni olisi ollut varmasti näkemisen arvoin. Mikael oli ainakin 15 vuotta vanhempi mitä väitti olevansa. Kuvat eivät olleet tältä vuosituhannelta, taisi olla hänen nuoruuden kuvia. Totesin ovella, että koen olevani tullut huijatuksi ja vedin oven kiinni. Sen koommin ei ole Mikaelista kuulunut mitään.

Tässä omat karmeimmat tai ainakin mieleenpainuvimmat tapaukset. Olisi mahtavaa kuulla millaisia kamalia ensitreffejä sulla on ollut.

-Henriikka

SEURAA SOMESSA

12 kommenttia

  1. Janica kirjoitti:

    Sovin Tinder treffit erään miehen kanssa. Mentiin kahville, ihan kuin oltiin sovittu. Tämän jälkeen mies ehdotti, josko mentäis kuitenkin vielä syömään. Suostuin, koska juttu luisti. Mentiin ravintolaan ja syötiin pitkän kaavan mukaan. Kun tuli aika maksaa, mies ilmoitti että hänellä ei muuten ole rahaa.. minä sitten jouduin maksaan koko setin. Ei nähty enää uudestaan xD nykyään naurattaa, mutta ei sillon..

    • henriikkajohanna kirjoitti:

      Ai kamala 😀 mä en ikinä odota, et mun ateriat tms maksettais. Mut toi et pyytää syömään ja lopussa ilmottaa et ei oo rahaa on kyllä paska. Mä olisin varmaan sanonut et maksan oman osuuteni, mene vaikka tiskaamaan että saat omasi maksettua ?

  2. Mia kirjoitti:

    Tästä on jo aikaa. Onneksi.
    Olin deittisivustolla jutellut mukavan ja sanavalmiin tyypin kanssa. Käytiin sitten kahvilla ja juteltiin, viihdyin treffeillä vaikka tyyppi ei näyttänyt samalta kuin lähettämässään kuvassa. Oli hiukset harventunu ja iho huonontunu. Juteltiin vähän toista tuntia ennen kuin erottiin. Mulla oli kotimatkaa puolisen tuntia ja ennen kuin olin kotiin ehtinyt, oli herra lähettänyt kymmenittäin viestejä kuinka oli vain miettinyt koko tapaamisen miltä olisi tuntunut ottaa mut sitä kahvilan pöytää vasten, erinäisiä fantasioita hyvin pitkälle viedyin väkivaltaisin vivahtein jne. Jostain syystä estin koko tyypin.

  3. Sammakko kirjoitti:

    Heh. Olen ollut herra A, b ja herra c kanssa treffeillä vaikka olenkin mies?.
    Tai muutetaan nyt neiti a,b ja c.

    A. Ensimmäinen kysymys naisen suusta. Missä olet töissä, kuinka paljon saat palkkaa.
    Kysymys 2. Miten asut.
    3. Voiko mies ja nainen olla ystäviä? Eli onko minulla naispuolisia ystäviä. Näitä ei sallita.
    4. Ex.ät olenko tekemisissä. Näitä ei sallita.
    5. Treenaan aktiivisesti salia ja muita lajeja. Olen liian hyvässä kunnossa. Hänelle tulee alemmuuskompleksi.
    Ei tullut uusia treffejä.

    Neiti B. Sama stoori kuin sinulla. Kirjoiteltiin Mesen välityksellä pari viikkoa, juttu luisti. Treffeillä 2h hiljaisuutta. Kyllä, ei ja en tiedä. Ainoat sanat.

    Neiti C. Todellinen ulkonäkö Match erittäin aktiivinen sali ja liikunta harrastaja. 171cm 65kg tiukassa paketissa. Pitkä vaalea tukka joka on mulle heikkous ?
    Treffeillä paikalle ilmaantui nainen 165cm Max ja min 80kg. Tukkakin oli tuon 10v sali ja liikunta tauon aikana värjääntynyt ruskeaksi ja lyhyeksi. Kuvasta ei tunnistanut tätä henkilöä.

  4. Maija Järvinen kirjoitti:

    Asuin kotona vielä. Olin noin 16v-17v. Olin jutellut netissä miehen kanssa joka sanoi että on 24v. Kuvaa en ollut tajunnu pyytää. No hän tuli meille yöksi ja olikin ainakin 40v. Äitini olisi halunnu heittää ulos. Onneksi isäni ei ollut kotona, hän olisi kyllä ulos nakannu mokoman. Mä en sillai ihmisten ulkonäköä, mut tämä oli yli 2m pitkä (mä 154cm pätkä) ja hän oli kookas ja iso luomi/känsä nenässä. Kun mentiin huoneeseeni hän hyökkäsi kimppuuni ja suuteli. Tarkoitus oli että mä nukun sängyssä ja tämä sohvalla. Olin avannut sohvan jo mutta ihana onni kävi kun koira teki ilon pissat sohvalle ja totesin ettei siinä voi nukkua. Että joudun nukkua äitini vieressä. Tämä mies kyl koitti että mahdutaan me sänkyyn molemmat mutta en mä oikein innostunut. Sitten alkoi sisaruksia yllättäen tulee kylään kaikki kerralla. Mulla 5 sisarusta. Hihittivät ja kaikki halusi tulla katsomaan mun deittiä. ?? Aamulla vietiin bussi asemalle ja mulla kesti tovi ennen kun uskalsin taas netti treffeille. Vieläkin saan sisaruksilta muistutuksia tosta kauheasta tapaamisesta mutta osaan ottaa jo huumorilla.

  5. greta kirjoitti:

    Oltiin juteltu tän herran kanssa varmaan kolme viikkoa, viestein ja puhelimessakin. Tultiin hyvin juttuun, oltiin tehty junnuna paljon samanlaisia juttujakin, molemmat puheliaita, joten juttu luisti paremmin kuin hyvin. Hän oli myös erittäin eläinrakas, joka on itselleni tärkeää, koiria kun omistan. Kyseessä siis aikuinen, yli 4-kymppinen mies.
    Noh, tää tyyppi oli menossa lauantaina toiseen kaupunkiin junalla kaverin bileisiin. Soittikin mulle junasta ja toivottelin puhelun päätteeksi mukavia bileitä. Seuraavana päivänä laitoin viestiä ja kysyin miten bileet meni, oletko hengissä?
    Vastaus oli että bileet meni päin persettä (KIRJAIMELLISESTI ?), ja että hänellä on peräpukamat ??
    Siinä jo kaverinkin kanssa miettiin, että mitähän tää nyt on. Naispuolinen kaveri oli sitä mieltä ettei se ole kiinnostunut, kukaan mies ei kerro tuollaisia kuulemma ennen ekoja treffejä..
    Minä olin erimieltä asiasta. Toki aluksi epäilin tuon peräpukama-jutun olevan joku tekosyy jollekin tulevalle.

    No siinä lähipäivinä tuli sitten meidän deittipäivä ja ajelin sinne sen miehen luokse käymään. Oli sillä peräpukamat, ja vielä niin pahat ettei pystynyt kunnolla edes istumaan tai ajamaan autoa, joten jouduin vielä hänelle kuskiksi alkoon, koska tää meidän tapaaminen tais jännittää.
    Kaiken kukkuraksi tällä miehellä oli 4 pikkukoiraa jotka käyttäytyivät aivan sika-huonosti; yksi puri mua kolme kertaa illan aikana aina jos yritin tulla esim ulkoa sisälle ilman isäntää. Toinen elukka räksytti mulle koko 4 tuntia mitä olin kylässä. Itselläni istui hiljaa autossa 2 isoa palveluskoirarotuista, jotka ei ikipäivänä saisi käyttäytyä noin ?
    Deittailimme pari kuukautta, mutta lopulta jäimme ystäviksi.

    Vieläkin naurattaa noi ekat treffit ?

  6. Sammakko kirjoitti:

    Pitää kertoa vielä tähän kaverin treffikokemus.
    Kirjoitteli netin kautta naisihmiselle melko kauan. Juttu luisti niin hyvin että sovittiin sitten tapaaminen. Mimmi asui melko kaukana Kouvolasta. Joten suunnitelmana hän tulee junalla tyypin luo. On 1 yön kylässä ”vaikka kaverina jos ei sytytä”.

    Juna saapui asemalle ja sieltähän mamma tuli erittäin vahvasti humalassa. Perjantai ilta oli mennyt laatoittaessa kaverin kämppää uuteen uskoon. Vongaten seksiä kaverilta ja itkien, kun kamu ei hyväksikäytä 3promillen humalassa olevaa naista.

    Lauantai aamuna mamma aloitti tasoittelut samantien herätessä. Kamu aivan kypsä tässä vaiheessa. Kyselemään monelta sun juna lähtee. No eihän tämä mamma suostunut lähtemään ennenkuin asiat puhuttu selväksi.
    Käsistähän se oli sitten taas lähtenyt ja perjantain uusinta. Sunnuntai iltana oli vasta mimmi suostunut poistumaan kämpästä, juotuaan kaiken alkoholin mitä löytyi.

    Oli vielä jälkeenpäin netissä kysellyt tavataanko uudelleen. Sattuneesta syystä kamu ei halunnut nähdä. Mammapa sitten kirjoitti tön tyypin Facebook keskusteluun kiitti vitusti taudista saatanan mikro”k…..ä”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *