Hae
Henriikka Johanna

Kesä- ja koronakilot – tuliko niitä vai ei?

Kesä- ja koronakilot, kyllä, niitä tuli. Olisi tyhmää väittää, että näin ei käynyt. Mutta niin kävi. Mietin pitkään, menenkö edes vaa’alle katsomaan tulosta. Mun fiilis on ollut keväästä saakka ihan super eikä vatteet oo kiristänyt tai muuta. Joten mietin miksi mennä vaa’alle ja saada vaan huono fiilis jos paino onkin noussut.

Kesä- ja koronakilot, paljon niitä tuli?

Yllättävän vähän, jos näin voi sanoa. Keväällä kun korona tuli ja sulki paikkoja yms, huomasin lopettavani treenaamisen lähes kokonaan. En vain saanut itseäni motivoitua kotitreenaamiseen ja lajitreenit yksin oli myös hieman haastavia toteuttaa pienen motivaatiopulan kanssa. Itselle käy myös niin, kun treenaaminen jää, lipsuu helposti myös syömään epäterveellisemmin.

Kesäkuun alussa päästiin taas treenaamaan porukassa ja treenit alkoi maistua. Salille en kuitenkaan saanut itseäni kuin ihan muutamia kertoja. Eli viimeiset puoli vuotta olen treenannut vähemmän kuin koskaan sen jälkeen, kuin aloitin elämäntapamuutoksen. Noniin, ja sitten niihin kiloihin. Niitä oli tullut noin 8kg. Jonkun mielestä varmasti aivan järkyttävä määrä, omasta mielestäni ihan siedettävä. Ja itse uskon vahvasti siihen, että kesä- ja koronakilot on saatu karistettua jo ennen kuin lumi on maassa. Olettaen, että lumi ei tule maahan lokakuussa 😀

Syksyn uudet tuulet

Viime viikolla kerroinkin, miten aion aloittaa pullukan juoksukoulun (voit lukea sen tästä). Sain ihan super paljon hyviä vinkkejä, miten lähden sitä toteuttamaan. Joten uskon, että kesä- ja koronakilot lähtee sillä. Ja tottakai salille teen myös näyttävän come backin.

Tietenkin myös jenkkifutis alkaa jo syyskuun aikana, joten treeniä riittää. Mutta kuten moni tietää, suurin osa hommista tehdään keittiössä. Joten hiotaan treenit kuntoon ja aletaan viettää jälleen aikaa keittiössä, en usko että kilojen karistaminen tulee olemaan minkäänlainen ongelma. Pakko myöntää, että odotan innolla sitä, että pääsee kunnolla treenaamaan. Onhan tässä hieman löysä ja veltto olo ollutkin.

-Henriikka

Lue myös

Hyvät urheilurintsikat ovat kaiken A ja O
Kuinka luoda vahva itsetunto?

Seuraa somessa

Instagramissa

Facebookissa

 

4 kommenttia

  1. Laura kirjoitti:

    Koronakilot, sanoppa muuta. Kun 3 kertaa viikossa olleet joukkueen treenit jäivät pois ja siihen päälle työmatkaliikuntana tehty päivittäinen 10 kilometrin pyöräily jäi pois. Ja keon päälle vielä kotosalla kotikoulussa ekaluokkalainen ja päiväkotikäinen työnohelle pyöritettäväksi. Siinä tilanteessa päätin, että nyt mennään tällä paletilla, niin, että me voidaan tilanteeseen nähden hyvin, henkisesti siis. Tulihan niitä kiloja kuusi. Mutta ne myös sulaa nyt pikku hiljaa. Ei tässä poikkeustilanteessa kaikki vaan pysty suorittamaan. Nyt olen laittanut liikkumiset uusiksi ihan eri tavoin kuin aiemmin on ollut. Siitä syystä, että en usko, että paluu normaaliin arkeen tulee niin pian. Uusi arki ja uudet tavat liikkua. Onneksi ensi kuussa alkaa taas joukkueen treenit, syvästi toivon, että ne saadaa pidettyä.

    • henriikkajohanna kirjoitti:

      Juurikin näin. Välillä tulee asioita ja muuttuvia tilanteita, että liikunta jää. Itsekin aion taas tehdä uuden suunnitelman liikkumisen suhteen.

  2. Vissy kirjoitti:

    Mun suurin elämäntapamuutos tapahtui 4 vuotta sitten: lopetin puntarilla käynnin kokonaan. Vaatekoon perusteella olen hieman kutistunut. Ja ennen kaikkea vapautunut siitä jatkuvasta pahan mielen kehästä. Syödä ja lipsua osaan ilman tietoa painostakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *