Hae
Henriikka Johanna

Crunchwrap yhdistää tortillan ja tacon

Crunchwrap on varmasti kaikille tuttu, jotka selaavat TikTok:ia. Mutta ei hätää, jos et tiedä mistä puhutaan, jatka lukemista. Crunchwrap on siis yhdistelmä pehmeää tortillaa sekä rapeaa nahcoa josta yhdistelemällä saadaan herkullinen crunchwrap. Parasta tässä on se, että tämän tekee nopeasti ja maku on silti aivan täydellinen. Itse nautin näitä juhannuksena. Ja voittaa muuten tavalliset tortillat mennen tullen! Ai miksi? Koska näistä ei valu täytteet ulos samalla tavalla kun tortillasta, joten syöminen on paljon siistimpää.

Herkullinen crunchwrap

Crunchwrap Ohje

Voit täyttää crunchwrapin haluamallasi tavalla. Valitse ensin proteiini: kana, naudan jauheliha, nyhtöpossu tai jokin kasvisproteiinin lähde. Sen jälkeen valitse samat kasvikset joita laittaisit myös tortillan väliin. Salaattia, kurkkua, tomaattia, sipulia, juustoa, papuja, paprikaa, maissia, jalapenoja yms. Tärkein on kuitenkin ehdottomasti hyvä kastike, sillä se kruunaa kaiken. Hyvä kastike syntyy esim sekoittamalla 180g ranskankermaa ja noin 2rkl makeaa chilikastiketta. Näiden lisäksi tarvitset sekä isoja että pieniä tortillalättyjä sekä nachoja.

Näin KOkoat CRUNCHWRAPin

1. Ota iso tortillalätty ja levitä pohjalle kastike (reilusti)

2. Lisää haluamasi proteiinin lähde keskelle lättyä

3. Seuraavaksi juustoa, kunnolla myös tätä

4. Näiden päälle laitetaan nachot niin, että kaikki peittyy

5. Nachojen päälle laitetaan kaikki tuoreet kasvikset, joita haluat (järjestyksellä ei väliä)

6. Kasvisten päälle laitetaan pieni tortillalätty ja painetaan kevyesti

7. Taittele isomman lätyn reunat kohti keskustaa ja laita koko komeus pannulle paistumaan (taiteltu puoli alaspäin)

8. Paista pannulla saadaksesi tortillasta ”kova” eli rapsakka. Öljyä tms pannulle ei tarvitse lisätä

9. Leikkaa crunhcwrap kahteen osaan ja nauti

Crunchwrap ohje

Voin melkein luvata, kun kerran kokeilet tehdä crunchwrappejä, et halua enää syödä tavallisia tortilloja. Itse olen tehnyt näitä kerran aiemmin ja paluuta tavallisiin tortilloihin ei ole. Itse täytin tällä kertaa crunchwrapin tacomaustetulla naudan jauhelihalla. Seuraavaksi kokeilen nyhtöpossulla. Se on niiiiin hyvää ja sopii täydellisesti myös crunchwrap:n täytteeksi.

Oletko jo kokeillut näitä herkullisia crunchwrappeja? Mitkä on sun suosikkitäytteet? Tai onko sulla joku herkullinen kastikkeen ohje joka kannattaa ehdottomasti kokeilla?

-Henriikka

Lue myös

Nopea aamupala x 5 – valmista parissa minuutissa

Henriikan helpot: chiavanukas (vegaaninen)

Seuraa somessa

Instagramissa

Facebookissa

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *