Hae
Henriikka Johanna
Kaupallinen yhteistyö

RYHTIREMMI – huono ryhti kuntoon nyt

Kaupallinen yhteistyö: Kipukauppa

Tiesitkö, että ryhtiremmi auttaa huonoon ryhtiin huomaamattomasti. Käsi ylös, jos tunnustat / tunnistat itselläsi huonon ryhdin! Minä tunnustan ja tunnustamisen merkiksi nostan molemmat kädet ylös. Voisin väittää, että minulla ei ole aina ollut näin huono ryhti. Uskon, että tämä monta tuntia viikossa vietetty aika sekä tietokoneen että puhelimen parissa on saanut aikaan sen, että olkapäät työntyvät eteen, selkä pyöristyy ja ryhti huononee päivä päivältä enemmän. Kuulostaako tutulta? Olenkin erittäin innoissani, että pääsin kokeilemaan Kipukaupan Ryhtiremmiä ja seuraamaan miten oma ryhti paranee. Vai paraneeko se?

ryhtitemmi

Mikä on ryhtiremmi?

Ryhtiremmi muistuttaa pitämään ryhdin oikeana ja samalla vahvistaa ryhdikästä asentoa. Ryhtiremmi auttaa kehoasi löytämään ryhdikkään asennon. Hyvä ryhti parantaa oloasi ja jaksamista. Ryhtiremmiä säädetään niin, että ryhti on käyttäjälle luonnollinen ja mahdollisimman hyvä. Sen ei kuulu pakottaa lapoja yhteen eikä olla kiristävä. Kun tuote säädetty oikein, on se lähes huomaamaton. Kun olkapäät saattavat työn tai liikunnan aikana työntyä haitallisesti eteenpäin ja ryhti alkaa romahtaa.

ryhtitemmi

Miltä ryhtiremmi tuntuu?

Yllätyin siitä, miten mukavalta Ryhtiremmi tuntui. Ajattelin ensin, että se pakottaa lapaluut yhteen väkisin ja olo olisi kaikin puolin ”pakotettu” enkä pystyisi tekemään muuta kuin istumaan paikallani. Ohjeessa luki, että ensimmäisillä kerroilla ryhtiremmiä tulisi pitää 15-20min. Kuin huomaamatta, olin pitänyt sitä jo 30min. Se ei tuntunut mitenkään epämukavalta. Ryhtiremmin avulla pystyin tekemään normaalisti kaikkea. Muutaman kerran käyttäessäni puhelinta tunsin, miten Ryhtiremmi kiristyi ja olkapäiden edessä tuntui eräänlaista painetta. Pienellä olkapäiden korjausliikkeellä sain asennon korjattua eikä Ryhtiremmi enää tuntunut miltään.

Ryhtiremmi todellakin tukee ryhtiä. Erityisesti sen huomasi, kun remmin otti pois. Tunnetta on vaikea kuvailla, mutta olo Ryhtiremmin poiston jälkeen oli todella ”löysä”. Huomasin miten lapaluiden pito katosi saman tien ja olkapäät alkoivat työntyä eteen. Nyt tuo asento tuntui todella epämiellyttävältä ja kuin automaattisesti aloin korjaamaan asentoa: tuki lapaluiden päälle ja olkapäät taakse. Tunnustan kuitenkin, että nopeasti Ryhtiremmin poiston jälkeen en enää muistanut korjata ryhtiä päivän aikana kovin montaa kertaa. Uskoisin, että pitämällä Ryhtiremmiä useamman tunnin päivässä kroppa oppii uuden asennon ja jatkossa ryhti korjaantuu helpommin silloinkin, kun Ryhtiremmi ei ole käytössä.

ryhtitemmi

Ryhtiremmin käyttö jatkossa

Yksi asia on varma, en luovu Ryhtiremmistä enää koskaan! Reilun viikon kokeilun jälkeen voisin väittää, että niska-hartiaseudun kiputilat / jumit ovat helpottaneet. Tuntuu, että veri kiertää paremmin. Seuraavaksi ajattelin kokeilla Ryhtiremmiä salitreenissä. Uskoisin, että hyvä ryhti auttaa myös erittäin paljon salitreenin yhteydessä, olkapäät eivät pääse työntymään eteen ja lavassa pysyy hyvä tuki. Toki nämä asiat pitää muistaa muutenkin treenatessa, mutta haluan selvittää miten ryhtiremmi toimii salilla.

Jatkossa aion käyttää Ryhtiremmiä aina, kun teen töitä tietokoneen ääressä. Olen huomannut, että erityisesti silloin oma ryhti painuu todelliseen kasaan eikä työasennossa ole mitään hyvää. Ryhtiremmi muistuttaa tässäkin asiassa korjaamaan asentoa. Toivottavasti jatkossa tietokoneelle tehtävien töiden parissa pystyy välttämään  niska-hartiajumit Ryhtiremmin avulla.

Reilun viikon säännöllisen käytön jälkeen pystyn pitämään Ryhtiremmiä jo hyvin useamman tunnin. Tärkeintä on, että remmiä ei kiristä liian kireälle ja pakota olkapäitä väkisin taakse. Pitämällä Ryhtiremmiä hieman löysemmällä, huomaa asennon ”romahtaessa” miten remmit kiristyy ja näin ollen muistuttaa korjaamaan asentoa ja parantamaan ryhtiä.

ryhtitemmi

Ryhtiremmiä myy Kipukauppa ja Ryhtiremmiin voit tutustua lisää tästä.

Oletko kokeillut Ryhtiremmiä, mitä pidit? Jos et ole kokeillut, aiotko kokeilla. Itse voin ainakin suositella Ryhtiremmiä kaikille.

-Henriikka

Seuraa somessa

Instagramissa

Facebookissa

Lue myös

Pullukan juoksukoulu – täysin nollasta juoksijaksi?

Kaupallinen yhteistyö: Kipukauppa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *