Hae
Henriikka Johanna

Joululahjavinkit hyvinvoinnin tukemiseen

Se aika vuodesta, jolloin joululahjavinkit ovat enemmän kuin tarpeen. Ajattelin jakaa teille mun lemppari lahjavinkit liittyen hyvinvointiin. Itse olisin ainakin innoissani näistä lahjoista Mikä olisikaan parempaa, kuin antaa lahjaksi itselleen tai läheiselle hyvinvointiin liittyvä lahja? Toivottavasti nämä joululahjavinkit auttaa sua lahjojen ostossa.

Lihashuoltovasara

Tämä löytyy omasta toivelistasta ensimmäisenä. Paljon treenaavalle ihmiselle tämä on loistotuote. Nopeampi palautuminen treenistä tai vastaavasti voit lämmitellä vasaralla ennen treenejä. Hinnat vaihtelevat paljon, mutta noin 100€:lla saa hyvän ja monipuolisen lihashuoltovasaran.

Kuva: Pixabay

Lahjakortti kuntosalille

Jos tiedät lahjan saajan puhuneen kuntosalille menosta, tämä lahja on hyvä. Jos taas henkilö ei ole maininnut kuntosaliharrastuksesta, en ehkä lähtis ostamaan tätä. Vastaavasti voit antaa myös lahjakortin, jossa luvataan maksaa vaikka muutaman kuukauden salimaksut tai muutama treenirintsikoita personal trainerin kanssa. Treenaaja varmasti osaa arvostaa tällaista lahjaa.

Puhti terveystarkastus

Yhä useampi omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan kiinnostunut haluaa tietää miten oma kroppa voi. Siksi Puhti terveystarkastus on oiva vaihtoehto tällaiselle henkilölle. Valittavana on useita erilaisia paketteja, joista voidaan seurata oman elimistön vointia. Voit tutustua Puhti valikoimaan tästä

Treenivaatteita

Fakta on se, että niitä ei voi koskaan olla liikaa! Jos et tiedä lahjan saajan tarkkaa makua treenivaatteissa, askartele itse lahjakortti. Treenivaatteita joutuu myös pesemään usein, joten liitä lahjan mukaan esim pyykkietikkaa, jolla saa treenivaatteihin pinttyneen hajun tehokkaasti pois. Ohje pyykkietikkaan on helppo: sama määrä vettä sekä etikkaa. Mukaan voi lisätä muutaman pisaran jotain tuoksua. Eikä taatusti haise treenivaatteet hielle!

Kuva: Pixabay

Aktiivisuusranneke

Aktiivisuusranneke on jokaisen treenaajan ykköstuote. Itse tykkään seurata etenkin unen laatua ja määrää. En väitä, etteikö treenaamisen yhteydessä kulutetut kalorit kiinnosta, mutta tähän tulee suhtautua aina hieman varauksella. Aktiivisuusrannekkeita löytyy monesta hintaluokasta aina muutamasta kympistä useampaan sataseen. Jokaisen kukkarolle löytyy siis sopiva.

Fit lehden vuosikerta

Itselle on tullut Fit -lehti useamman vuoden ja tykkään siitä paljon. Sisältö on monipuolista liittyen kuntoiluun, ravitsemukseen, hyvinvointiin sekä myös kauneuteen. Lehti ilmestyy kerran kuukaudessa ja on kyllä jokaisen euron arvoinen.

Suklaa!!

Jokainen haluaa jouluna suklaata, edes vähän. Jos perinteinen konvehtirasia ei tunnu hyvältä ajatukselta, osta raakaasuklaasta tehtyjä kovehteja ja herkkuja. Eivät taatusti jää syömättä!

Toivottavasti nämä joululahjavinkit tulee tarpeeseen ja lahjojen osto olisi hieman stressivapaampaa tänä vuonna.

-Henriikka

Lue myös

Parhaimmat treenivaatteet pluskokoiselle – ja miksei muillekin

Jouluna saa luvan kanssa herkutella?

Seuraa somessa

Instagramissa

Facebookissa

 

2 kommenttia

  1. roosa kirjoitti:

    Olipas kiva postaus ja hyviä ideoita! Mukavan erilainen perinteisten joululahjaidea-postausten tilalle 🙂

    • henriikkajohanna kirjoitti:

      Kiitos! Äiti eilen kysyi mitä itse haluaisin lahjaksi ja aloin miettiä asiaa. Siinä samalla syntyi idea kirjoittaa siitä myös postaus ☺️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *