Hae
Henriikka Johanna

Deittisovellus ja siellä esiintyvät erilaiset miestyypit

Deittisovellus netissä on varmasti yksi yleisempiä tapoja tällä hetkellä tutustua uusiin ihmisiin sekä etsiä itselleen puolisoa. Viimeisen parin vuoden aikana olen enemmän ja vähemmän aktiivisesti tutustunut jos mihin deittisovellukseen. Olen huomannut, että deittisovellus tarjoaa pääsääntöisesti neljää erilaista miestyyppiä.

Miestyyppi 1 – Match joka ei vastaa viestiin

Moni deittisovellus mahdollistaa keskutelun vasta, kun on ”match”. Eli siinä vaiheessa, kun molemmat tykkäävät toistensa profiilista. Miestyyppi 1 on mies, joka ei koskaan vastaa viestiin. Nämä tyypit ihmetyttää joka kerta. Miksi viestiin on niin vaikea vastata? Matchia ei kuitenkaan poisteta, mutta viesti jää ”roikkumaan” saamatta koskaan vastausta. Kuulostaako tutulta?

Nainen selaa deittisovellus

Kuva: Pixabay

Miestyyppi 2 – Dick picin lähettäjä

Yksi yleisempiä ryhmiä ovat miehet, jotka ovat lähes heti lähettämässä kuvaa omasta elimestään. Ensin on vaihdettu muutama viesti ja miehestä saa fiksun kuvan. Kunnes puhelimen näyttöön pamahtaa kuva, jota et todellakaan halunnut etkä odottanut. Jokaikinen kerta se hämmästyttää ja kummastuttaa. Miksi miehillä on moinen tarve olla lähettämässä kuvaa, kun sitä ei ole pyydetty? Toivovatko miehet, että naiset alkavat kehua heidän penistään maasta taivaaseen ja rukoilevat saadakseen lisää kuvia? Monesti tätä kysyn näiltä kuvien lähettäjiltä, mutta koskaan en vastausta saa ja match poistetaan. Tässä kohtaa pitää kyllä mainita deittisovellus Tinder, jossa kuvien lähettäminen ei ole lainkaan mahdollista. Naiset, kuulostaako tutulta? Olisi kiva kuulla teidän kokemuksia tästä miestyypistä!

Miestyyppi 3 – ei koskaan treFfeille tai heti ehdottamassa treffejä

Näitä miestyyppejä on selvästi vähemmän kuin kahta ylintä. Itse tykkään tutustua ensin deittisovelluksen kautta uuteen ihmiseen, mutta lopulliset kemiat huomaa vasta tapaamalla. Olen joskus jutellut saman miehen kanssa jopa useamman kuukauden, mutta häntä ei vaan treffeille saa. Vaikka kysyisi suoraan, niin ei. Se on hieman hämmentävää, koska useimmiten juttu sovelluksessa luistaa, mutta tapaamisen sopiminen on mahdotonta. Väistämättä tulee mieleen, että kyseinen mies ei ehkä ole omilla kuvilla sovelluksessa, joten välttelee siksi tapaamista.

Toinen ääripää onkin sitten mies, joka ensimmäisen ”moi” viestin jälkeen on pyytämässä treffeille. Itse olen ainakin sen verran ujo / arka, että en heti suostu. Kuten aiemmin sanoin, tykkään jutella ensin sovelluksen kautta ja tutustua ihmiseen.

Deittisovellus

Kuva: Pixabay

Miestyyppi 4 – ghostaajat

Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä löytyy ghostaajat. Näiden miesten kanssa on juttu voinut luistaa pidemmän aikaa jo hyvin ja mahdollisia treffejäkin on suunniteltu. Yhtenä päivän kirjautuessasi deittisovellukseen, huomaat tämän matchin kadonneen. Sanaakaan sanomatta, sinut on ghostattu. Tämä miestyyppi on ehkä se, jota vähiten arvostan. Jos sinulla ei ole pokkaa sanoa suoraan, että hei, nyt tuntuu siltä et parempi lopettaa tähän, niin älä tule edes deittisovellusten pariin. Käytöstavat kunniaan myös nettimaailmassa.

Kuulostaako tutuilta tapauksilta? Te jotka käytätte tai olette käyttäneen deittisovelluksia, olisi kiva kuulla teidän mielipide kyseisiin miestyypeihin.

-Henriikka

Lue myös

Nettideittailu ja sinkkuelämä

Ystävänpäivä – 3 kamalinta treffikokemusta koskaan

Seuraa somessa

Instagramissa

Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *