Hae
Henriikka Johanna
Kaupallinen yhteistyö

Hypnoosi apuna painonpudotuksessa

Kaupallinen yhteistyö: Eheys hypnoterapia

Hypnoosi painonpudotuksessa kuulosti niin mielenkiintoiselta, etten voinut olla tarttumatta tähän yhteistyöhön. Itsellä ei ole minkäänlaista kokemusta hypnoterapiasta, miten se toimii tai miten hypnoosia voidaan käyttää apuna painonpudotuksessa. Ainoa mitä itselle tulee mieleen hypnoosista, on ihminen makuuasennossa ja toinen heiluttaa kelloa tms kasvojen edessä hokien kutakuinkin ”kun lasken kolmeen, vaivut hypnoosiin ja luulet olevasi koira”. Odotan siis suurella innolla ja jännityksellä ensimmäistä hypnoosia, joka on onneksi jo ensi viikolla!

Hypnoosi painonpudotuksessa

Mitä on hypnoosi?

Kliininen hypnoterapia on terapiamuoto, jossa pyritään ratkaisemaan asiakkaan ongelmia keskustelun ja hypnoosin avulla. Hypnoosin aikana hoidettava voi keskittyä tiettyyn asiaan ilman, että oman mielen kritiikki pääsee estämään mielen prosessointia.

Hypnoosissa hypnoterapeutti tekee suggestioita eli suostuttelevia ehdotuksia. Ehdotukset eivät voi olla hoidettavan moraalin tai eettisen näkemyksen vastaisia. Hypnoosia ei voi tehdä tahdonvastaisesti.

Hypnoosi painonpudotuksessa

Hypnoosi apuna painonpudotuksessa on itselle vieras asia. Hypnoterapeutti tekee suostuttelevia ehdotuksia hypnoosin aikana. Näitä voisi olla esim. himoitsen marjoja ja kasviksia. Se, mitä tämän jälkeen asia käy toteen, on itselle vielä mysteeri. Kuten aiemmin jo kerroin, olen ihan super innoissani selvittämässä miten hypnoosi painonpudotuksessa toimii.

Hypnoosi painonpudotuksessa

Itselle on sovittu kolme istuntoa (tarkemmin sanottuna puhelua, koska tehdään etänä), joka hypnoterapeutin mukaan on usein riittävä määrä saamaan riittävästi suggestioita. Ensimmäinen istunto on tiistaina 4.5 ja seuraavat kaks viikkon välein. Kun kaikki kolme istuntoa on tehnyt, kerron teille miltä hypnoosissa oleminen tuntui, miten se tapahtui, mitä tuloksia sain ja mitä ajatuksia hypnoosi herätti minussa. Jos kiinnostuit hypnoosista, käy tutustumassa ja lukemassa lisää Eheys hypnoterapian sivuilta

Oletko koskaan kokeillut hypnoosia? Mihin vaivaan tai ongelmaan kokeilit ja oliko siitä apua? Olisi kiva kuulla sun kokemuksia hypnoosista.

-Henriikka

Lue myös

Elämäntapamuutoksen kompastuskivet ja kuinka päästä niiden yli

Tuottaako veden juonti haastetta? Lue vinkit ja opi juomaan

Seuraa somessa

Instagramissa

Facebookissa

Kaupallinen yhteistyö: Eheys hypnoterapia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *