Hae
Henriikka Johanna

Plus size muoti – miten minä pukeudun

Plus size pukeutuminen, etenkin mistä itse ostan vaatteita oli toivepostaus, joten ajattelin siitä kirjoittaa. En ole mikään ”muotibloggari” eikä minulla ole hienoja asukuvia kuvagalleriassa. Kuvissa olevat vaatteet ovat vanhoja eikä niitä enää valitettavasti löydy kyseisten kauppojen valikoimasta.    Rehellisesti sanottuna, pääasiassa kuljen mukavat legginsit jalassa ja jonkinlainen huppari / collegepaita päällä.

Plus size / ellos

Ellos on ehdottomasti suosikki nettikauppa, josta ostan itselleni vaatteita. Siellä on  TODELLA laaja valikoima vaatteita ja myös isoja kokoja löytyy erittäin hyvin. Elloksen verkkokaupasta löytyy monta eri merkkiä plus size muotiin liittyen. Sieltä löytyy vaatteita arkeen, juhlaan, treeniin sekä ulkoiluun. Jos et ole vielä tutustunut Elloksen plus size valikoimaan, kannattaa käydä tutustumassa heti.

Plus size muoti

Paita Ellos
Housut Zizzi / Ellos

Plus size / h & m

H&M tarjoaa todella hyvän valikoiman plus size vaatteita. Etenkin nettikaupassa on todella hyvä valikoima. Ilmeisesti kivijalkaliikkeisä plus size osastot ovat poistettu tai ainakin tullaan poistamaan. Itse ostan H&M:stä erityisesti t-paitoja. Laatu niissä ei tosin ole mikään kovin hyvä ja muutaman pesun jälkeen saattaa saumat mennä kippuraan. Myös neuleita ja neuletakkeja ostan jonkin verran H&M:stä.

Plus size muoti

Kauluspaita H&M
Housut Zizzi / Zalando

Plus size / zalando

Zalando tarjoaa myös älyttömän hyvän valikoiman plussakokoisten vaatetukseen. Zalando toimii hyvin paljon samalla tavalla luin Ellos, sieltä löytyy monelta merkiltä vaatteita. Zalandossa on myös erittäin laaja valikoima treenivaatteita isommassa koossa, esim Niken mallistosta löytyy isoja kokoja niin ylä- kuin alaosissa. Jonkin verran ostan treenivaatteita Zalandosta heidän laajan valikoiman vuoksi.

Plus size muoti

Paita H&M

H&M, Zalando sekä Ellos ovat nettikauppoja, joista pääasiassa ostan vaatteita. Harvemmin ostan mistään kivijalkaliikkeestä vaatteita. Olen kuitenkin kuullut, että Kappahl valikoimassa on todella hyvin myös isoja kokoja.

Toivottavasti pidit tällaisesta hieman erilaisesta postauksesta. Olisi kiva kuulla, jos sinulla on joku tietty kauppa tai merkki josta ostat itsellesi vaatteita. Olisi myös kiva kuulla, haluatteko jatkossa myös tällaista enemmän muotiin liittyviä postauksia.

-Henriikka

Lue myös

Parhaimmat treenivaatteet pluskokoiselle – ja miksei muillekin

Hyvät urheilurintsikat ovat kaiken A ja O

Seuraa somessA

Instagramissa

Facebookissa

2 kommenttia

  1. MeriIrene kirjoitti:

    Mä oon kokoa 46,ja tykkään ketjuliikkeistä eniten Lindexistä.Siellä löytyy kokoja 52 :n asti,alkaen 34:sta.Ja kaikki koot sulassa sovussa keskenään,ei erillistä plussaosastoa.Kivasti löytyy myös alusvaatteita ja värikkäitä ja kuviollista sukkahousua.Nettikaupat on mahtavia,mutta joskus on myös kiva lähteä ystävän kanssa ostoksille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *