Hae
Henriikka Johanna

Saanko enemmän huomiota hoikempana?

Tätä kysytään paljon, saanko enemmän huomiota hoikempana tai miten ihmiset suhtautuu minuun nyt, kun olen laihtunut reilusti? En ollut kiinnittänyt tähän asiaan mitään huomiota aiemmin, joten jouduin oikein miettimään asiaa. Olenko huomannut ihmisten suhtautuvan minuun jotenkin eri tavalla tai saanko enemmän huomiota kun olen hoikempi.

Miten ihmiset suhtautuvat minuun nyt?

Olen aina ollut hyvin sosiaalinen ja tullut ihmisten kanssa hyvin juttuun. Myös ystäviä ja kavereita on aina ollut paljon. En siis varsinaisesti ole huomannut, että olisin esimerkiksi saanut lisää kavereita laihtumisen myötä tai ollut jotenkin ”suositumpi” nyt. Ystävä- ja kaveriporukka on sama eikä siihen ole tullut mitään muutoksia.

En myöskään ole huomannut ihmisten suhtautuvan minuun mitenkään eri tavalla tai saavani huomiota hoikempana. Olen lukenut, että jotkut ylipainoiset ovat saaneet esim. kaupassa haukkumista ja arvostelua kohdalleen. Itselle ei ole kukaan koskaan niin sanotusti päin naamaa sanonut mitään. Itse saan kuraa niskaan enemmän somen puolella. Joten en myöskään koe, että minua olisi kohdeltu kaupassa eri tavalla kuin aiemmin. Toki somen kautta saan yhä ajoittain ”vihapostia” jossa minua haukutaan milloin mistäkin. Eli sekään ei ole muuttunut mihinkään.

enemmän huomiota hoikempana?

saanko miehiltä enemmän huomiota hoikempana?

Haluaisin vastata tähän KYLLÄ, mutta harmikseni joudun sanomaan en. Tai sitten kuljen kaduilla laput silmillä enkä huomaa mitään. En ole koskaan saanut miehiltä huomiota joten en koe, että olisin saanut sitä nytkään mitenkään enemmän. Tinder ja Bumble eivät huuda matchejä enempää kuin aiemmin. Vaikka olen sinne kuvia päivittänyt. Toivottavasti tilanne muuttuisi ja matchejä tulisi enemmän. Nyt alkaa olla itseluottamusta taas sen verran enemmän, että tästä voisi lähteä vaikka treffeille. Viime treffeistä onkin aikaa yli vuosi, joten muutosta tähän olisi hyvin tervetullutta.

Yksinkertainen vastaus kysymykseen siis on: ei. En saa enemmän huomiota hoikempana vs. ollessani lihavampi. Enkä kyllä tiedä kaipaanko sitä edes, paitsi ehkä treffailu mielessä.

-Henriikka

lue myös

Elämäntapamuutoksen henkinen puoli – miksi se unohdetaan?

Mitkä asiat ovat muuttuneet lihavuusleikkauksen jälkeen?

Pudotettuja kiloja ja roikkuvaa nahkaa

seuraa somessa

Instagramissa

Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.