Hae
Henriikka Johanna

Yksinäisyys valtaa mielen

Yksinäisyys on viime aikoina pyörinyt mielessä paljon. Mulla ei ole tällä hetkellä yhtään ystävää / kaveria täällä Salossa ja se saa mut tuntemaan olon välillä todella, todella yksinäiseksi. Ei ole ketään, kenen kanssa viettäisin vapaa-aikaa täällä, kenen kanssa lähtisin lenkille, kahville, leffaan tai ihan mitä vaan. Olen todella yksin. Parin viimeisen viikon aikana mielessä onkin pyörinyt muutto. Olisiko aika muuttaa Salosta pois?

YkSInäisyys helpottaa muuttamalla?

Tuskin se ihan niin helposti käy. Olen kuitenkin aika vakavissani miettinyt, että muuttaisin Turkuun. Turussa on tällä hetkellä muutamia läheisiä kavereita jo valmiiksi. Olen myös melko varma, että siirryn pelaamaan jenkkifutista Turkuun, joten uskon, että sitä kautta saisin myös kavereita joiden kanssa hengailla vapaa-ajalla. Enkä väitä, etteikö maisemanvaihdos voisi tehdä hyvää. Olen katsellut jo netistä asuntoja ja löytynytkin todella kivoja. Joutuisin kuitenkin muuttamaan vuokralle, sillä yksin olevana henkilönä en saisi niin paljon lainaa, että saisin ostettua asunnon jollaisesta tykkäisin. Vuokraan taas rahani riittäisivät.

Yksinäisyys

Salossa asuu taas kaikki lähimmät sukulaiset, joiden kanssa olen paljon tekemisissä. Näen heitä viikoittain. Ajatus siitä, että muuttaisin pois Salosta tarkoittaa sitä, että en esim. näkisi veljen lapsia niin usein kuin näen nyt. Ei sekään kovin mukavalta ajatukselta kuulosta. Lisäksi oma äitini hoitaa paljon koiraani Lillillä, joten muuttamalla Salosta pois, koiran hoito vaikeutuu myös huomattavasti. Voisin siis sanoa, että olen jonkinlaisessa ”ongelmatilanteessa”. En tiedä mitä tehdä tai mikä olisi järkevää. Valitako sukulaiset vai uudet maisemat ja kaverit?

Mitä tulevaisuus tuo tullessaan?

En nyt kuitenkaan ala tekemään mitään hätiköityjä päätöksiä muuton suhteen. Minulla on kuitenkin omistusasunto Salossa ja sen myymiseen menee varmasti oma aika. Enkä halua muuttaa pois vain todetakseni, että olen entistä yksinäisempi ja muutan sitten takaisin Saloon. Ja voihan se olla, että yksinäisyys helpottaa ja löydän vaikka Salosta uusia ystäviä tai vaikka parisuhteen. Kuka tietää. Tällaisia ajatuksia olen kuitenkin pyöritellyt ja mahdollisuudet muutoksiin on kuitenkin olemassa.

-Henriikka

lue myös

Kohti unelmia ja niiden yli

Uskallanko ryhtyä 100% yrittäjäksi?

seuraa somessa

Instagramissa

Facebookissa

8 kommenttia

  1. Veera kirjoitti:

    Ootko koittanut kaverihaku.net -sivustoa? Tai jodelin kaveriseuraa-kanavaa?

  2. Veera kirjoitti:

    Ja voitko kertoa tarkemmin tuosta Turkuun siirtymisestä jenkkifutiksen pariin? Miksi tällainen muutos?

    • henriikkajohanna kirjoitti:

      Oon Turussa töissä ja ajan sinne lähes tulkoon päivittäin. Nyt olen alkuvuodesta asti ajanut töihin Turkuun, takaisin kotiin Saloon ja sit lähtenyt vielä treeneihin Lohjalle. Se tekee aika paljon viikossa ajoa ja autossa tulee vietettyä paljon aikaa. Siirtyminen Turkuun vähentäisi paljon ajamista ja aikaa jäisi muuhunkin. Toki Lionesses perheen jättäminen tuntuu inhottavalta 🙁

  3. Heidi kirjoitti:

    Oletko miettinyt Salon asunnon laittamista vuokralle ja kokeilemista Turussa asumista vaikka vuoden verran. Niin ei tarvitsisi tehdä niin radikaalia muutosta heti. Jos Turku alkaa tuntumaan kotoisalta, voithan myydä asuntosi myöhemmin.

    • henriikkajohanna kirjoitti:

      Oon miettinyt sitä jossain vaiheessa. En kuitenkaan usko, että se olisi kannattavaa. Vuokra jota tästä voisin saada ei riitä kattamaan omaa lainanlyhennystä + yhtiövastiketta. Mulla on tosi iso yhtiövastike, mikä on ärsyttävää 😀 toisaalta voisin tehdä vähän tutkimusta mitä täällä voisi tällaisesta asunnosta saada vuokraa 🤔

  4. Pinja kirjoitti:

    Muuta. Salosta Turkuun on, mitä, 30 minuuttia? Eihän tuo ole matka eikä mikään! Asun itse 6h junamatkan päässä perheestäni ja läheisimmistä ystävistäni, mutta tuntuu että suhteet vaan parantuneet ja yhteisiä hetkiä arvostaa enemmän, kun on hieman etäisyyttä. Puhelimet on keksitty, ja _aina_ pääsee takaisin. ☺️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *