Hae
Henriikka Johanna

Kohti unelmia ja niiden yli

Askel kohti unelmia on otettu enkä voisi olla tyytyväisempi. Kerroinkin jo aiemmin Instagramin puolella, että aloitan 6.6 personal trainer opinnot. Olen haaveillut pt:n opinnoista jo useamman vuoden, mutta en ole opintojen pariin lähtenyt syystä X ja Y. Nyt kuitenkin rohkaistuin ja otin askeleen kohti unelmia.

Kohti unelmia – vain itse voiN vaikuttaa niihin

Olen usein miettinyt mitä haluan elämältäni, lähinnä työn suhteen. Vapaus tehdä töitä missä vaa  ja milloin vaan on edelleen asia, joka houkuttelee itseä enemmän ja enemmän. Siksi yrittäjänä toimiminen on itselle suuri haave. En kuitenkaan ole jostain syystä tehnyt, tai pikemminkin uskaltanut tehdä asian eteen mitään. Nyt kuitenkin alkavat personal trainerin opinnot Intensive pt:n kouluttamana on jälleen pieni askel kohti omia unelmia. Kyllähän se niin on, että jos et itse tee mitään omien unelmien eteen, ei niitä kukaan muukaan voi tehdä.

Kohti unelmia

Kuva: Krista Eriksson

MiKsi juuri nyt pt opinnot

Kun aloitin oman elämäntapamuutoksen 2017, opiskelin melko pian ravintovalmentajaksi. Jo silloin mielessä oli, että haluan opiskella myös personal traineriksi. Suurin syy, miksi en ole aiemmin lähtenyt opiskelemaan pt:ksi, on ollut oma epävarmuuteni ulkonäön suhteen. Olen epäillyt sitä, että en voi olla pt, jos en ole kaikkein timmein ja salin hyväkroppaisin.

Sain jonkin verran ikävää viestiä silloin, kun kerroin meneväni lihavuusleikkaukseen. En voi olla pätevä ravintovalmentaja, jos en itse pysty noudattamaan ohjeita. Nyt en enää jaksa välittää muiden mielipiteistä vaan teen asioita joita itse haluan ja menen kohti omia unelmia ja haaveita. Tulen jatkossa kirjoittamaan blogin puolella myös enemmän opinnoista ja niiden etenemisestä.

-Henriikka

Lue myös

Ulkonäköpaineet hyvinvointialalla

Miten minusta tuli valmentaja hyvinvointialalle?

Seuraa somessa

Instagramissa

Facebookissa

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *