Hae
Henriikka Johanna

50 kiloa kevyempänä kohti kesää

50 kiloa kevyempänä kohti kesää. Tuntuu ihan mielettömältä sanoa se ääneen. En olisi vielä vuosi sitten kuvitellut, että tällainen olisi mahdollista. Viime viikolla, kun vaaka näytti tuon -50 kiloa, saatoin hieman kiljaista kotona. Niin hyvä fiilis siitä tuli. Mitä kaikkia muutoksia olen huomannut 50 kiloa kevyempänä?

50 kiloa kevyempänä – mikä on muuttunut?

En edes tiedä mistä aloittaisin, sillä niin moni asia on muuttunut. Ja muuttunut nimenomaan paremmaksi tai helpommaksi. Ainoastaan yksi asia on muuttunut ikävämmäksi, mutta senkin kanssa pystyn elämään.

Vaatteiden ostaminen on nykyään niin paljon kivempaa! Olin muutama viikko sitten laittamassa vanhoja farkkuja jalkaan, mutta kaikki 4 paria olivat aivan liian isoja. Nuo farkut olivat kokoa 52. Päätin samalta istumalta lähteä ostamaan uusia housuja. Otin hullun rohkeana farkut kokoa 46 ja menin sovituskoppiin. Mielessäni jo ajattelin, että mitä oikein kuvittelen, minäkö mahtuisin niihin. Päätin kuitenkin kokeilla. Ja kappas, ne meni jalkaa, ihan ylös asti! Eivät purista mistään tai mikään ei pursua yli. En edes muista, koska vaatekoko olisi alkanut nelosella eikä vitosella. Toisaalta tämä vaatteiden ostaminen käy myös kalliiksi. Koko vaatekaappi on aikalailla pitänyt uusia tässä vaiheessa ja varmasti vielä ainakin kertaalleen tulee tarve uusia se. Mutta en valita, onhan tämä nyt ihan huippu fiilis.

50 kiloa kevyempänä

Vanhat farkut olivat koko 52, käyneet hieman väljäksi

Olen jo aiemminkin hehkuttanut sitä, miten paljon helpompaa on liikkuminen! Jo siis pelkästään esim. kävely tuntuu niin paljon kevyemmältä. Noh, pitäähän sen tuntuakin, kun yli 50 kiloa massaa vähemmän liikutettavana. Samoin jenkkifutistreeneissä jaksan paljon enemmän. Aiemmin en jaksanut tehdä kaikkia harjoitteita samassa tahdissa kuin muut, mutta nyt olen huomannut jaksavani paljon paremmin. Liikkuvuus on parantunut myös huomattavasti kilojen karistessa. Ei ole maha aina edessä (vaikka kyllä mahaa vieläkin on) häiritsemässä tekemistä.

Onhan tässä painon pudotuksessa myös yksi ikävä puoli, josta olen myös jonkin verran puhunut. Nimittäin roikkuvaa nahkaa alkaa olla jonkin verran. Olen kuitenkin todella iloinen ja kiitollinen siitä, että roikot ovat todella maltilliset eivätkä erotu kovin helposti. Välttämättä muut eivät edes kiinnitä niihin samalla tavalla huomiota mitä itse tulee tehtyä. Itseään kuitenkin katsoo peilistä päivittäin ja huomaa kaiken maailman muutokset paljon herkemmin. En kuitenkaan anna löysän nahan haitata elämää vaan aion nauttia tulevasta kesästä täysillä. Tee sä samoin!

50 kiloa kevyempänä

Roikkuvaa nahkaa on etenkin käsivarsissa ja sisäreisissä

-Henriikka

lue myös

Miltä liikunta tuntuu lihavuusleikkauksen jälkeen?

Pudotettuja kiloja ja roikkuvaa nahkaa

Olenko onnellisempi 45kg laihempana?

seuraa somessa

Instagramissa

Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.