Hae
Henriikka Johanna

Tinder saa mut raivon partaalle

Tinder, tuo kaikkien deittisovellusten äiti ja isoäiti. Varmasti jokainen on kuullut joskus Tinderistä vaikka ei sitä olisi käyttänyt. Itsellä alkaa mennä niin sanotusti ”pata jumiin” koko sovelluksen kanssa. Tai ei välttämättä sovellukseen vaan yhteen ihmistyyppiin, joita koko Tinder tuntuu olevan täynnä tällä hetkellä.

Tinder

Tinder ja ”älä vAstaa”-mies

Kyllä, tuo on se syy miksi koko Tinder tällä hetkellä ärsyttää. Niille jotka ei tiedä, niin Tinder perustuu pitkälti kuvaan, jonka jälkeen voit joko ”tykätä” tai ”painaa rastia”. Jos molemmat ovat tykänneet, avautuu mahdollisuus lähettää viestejä. Eli jonkinlainen kiinnostus on ollut, jos tulee match. Mutta tästä päästäänkin itse ongelmaan.

Itse haluan Tinderissä tutustua uusiin ihmisiin, jutella ja ehkä (HUOM EHKÄ) tavata myös ihmisiä. Tämän vuoksi laitan usein sen ensimmäisen viestin. En mitään erikoista vaan sellaisen tylsän kuulumisten kyselyä tms. Ja sitten ei voida vastata siihen viestiin. Mikään ei ole ärsyttävämpää, kuin ihminen joka ei voi vastata viestiin!! Siis mielummin vaikka poistaa matchin, jos ei kiinnosta jutella, mutta se ettei voi vastata viestiin saa mut raivon partaalle. Se on jotenkin niin ärsyttävää.

Tässä sitä sitten joutuu miettimään, että eikö toista osapuolta kiinnosta, ei jaksa käyttää Tinderiä aktiivisesti, on vaan muuten epäkohtelias vai mitä? Sitten alkaa itse miettimään, että pitäiskö oma profiili olla jotenkin erilainen, onko parempi poistaa match joka ei vastaa viesteihin vai pitäisikö poistaa koko hemmetin sovellus! Sen vaan sanon, että kyllä tämä nykyajan nettideittailu on kyllä oikea työmaa.

Tinder

Onko sulla jotain hieman ärsyttäviä kokemuksia Tinderistä? Ois mahtavaa kuulla niistä.

-Henriikka

Lue myös

Nettideittailu ja sinkkuelämä

Deittisovellus ja siellä esiintyvät erilaiset miestyypit

Ystävänpäivä – 3 kamalinta treffikokemusta koskaan

Seuraa sOmessa

Instagramissa

Facebookissa

2 kommenttia

  1. Henna kirjoitti:

    Olen kuullut, että miehet tekevät paljon sitä, että antavat kaikille tykkäyksen ja poimivat sitten matcheista ne, joille haluavat jutella. Johtuen siitä, että miehet saavan yleisesti paljon vähemmän tykkäyksiä.

    Kun käytin aktiivisesti tinderiä, niin harvoin vastasin tuommoiseen ”Moi, mitä kuuluu” viestiin, koska niitä tuli päivittäin useita. Jos joku osasi aloittaa keskustelun kiinnostavasti, niin mielenkiintoni usein heräsi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *