Hae
Henriikka Johanna
Kaupallinen yhteistyö

Evogenom geenitesti – mitä geenitesti kertoo sinusta?

Kaupallinen yhteistyö: Evogenom Oy

Sain mahdollisuuden kokeilla yhteistyön merkeissä Evogenom geenitestiä. Geenitesti kuulosti mielenkiintoiselta, joten lähdin ehdottomasti selvittämään mitä perustavanlaatuista tietoa saan itsestäni.

Geenitestillä tutkitaan perinnöllisiä ominaisuuksia, jotka ovat periytyneet  omilta vanhemmilta. Testi ei kuitenkaan ota huomioon elämäntapojen vaikutusta, ympäristötekijöitä tai liikunnan harjoittelutaustaa saati mahdollisia sairauksia. Oma analyysisi antaa vankkaa perustietoa siitä, miten keho toimii luontaisesti perimän ansiosta ja millaisia erilaisia mahdollisuuksia minulla on.

evogenom sport geenitesti

Sain testata sport geenitestin, joka on suunnattu erityisesti urheilijoille ja aktiiviliikkujille. Tämö sisältää kaikki geenitestin osa-alueet sekä lisäksi urheilijaprofiilin.

”Sinulle toimitettava raportti pitää sisällään tietoa sopivasta ruokavaliostasi, liikuntaan ja urheiluun liittyvistä ominaisuuksistasi, harjoitteluvasteistasi, palautumisestasi, unestasi sekä monista muista tärkeistä ominaisuuksistasi.

Analyysin perusteena on tieteellisesti tutkittu tieto kaikista osa-alueista. Valmista analyysiä lukiessasi Sinun on oltava tietoinen, että tarjottu tieto voi joiltakin osin hämmentää Sinua. Testin luonteen johdosta tämä ei ole todennäköistä. Analyysimme ei ole lääketieteellinen diagnoosi vaan kartoitus geneettisistä vahvuuksistasi sekä ominaisuuksistasi. ”-Evogenom

Jos kiinnostuit  SPORT GEENItestistä,  saaT koodilla ”Henriikkasport” TESTIN HINTAAN 190€
koodi on voimassa 4.-15.2.21

 

Evogenom geenitesti

Näin evogenom geenitesti otetaan

Evogenom geenitesti on helppo ottaa. Saat paketin kotiin postitse, jossa on selkeät ohjeet suomeksi. Näyte on sylkinäyte. Paketin mukana tulee pieni näyteputkilo, johon sylki laitetaan. Aluksi ajattelin sen olevan vaikeaa, mutta mukana tuli suppilo, jonka avulla näytteen ottaminen oli erittäin helppoa.

Näytteenoton jälkeen näyteputkilo laitetaan takaisin pakettiin ja viedään postiin. Postimaksu on valmiiksi maksettu. Pakkauksessa ei ole mukana henkilätietoja, vaan näytte tunnistetaan koeputkessa olevan yksilöintikoodin avulla. Geenitestin tulokset tulevat 4-8 viikon kuluttua.

Evogenom geenitesti

Jään innolla odottamaan omia tuloksia. Tuloksien saamaiseen menee 4-8 viikkoa. Lähetin oman näytteeni noin viikko sitten, joten jonkin aikaa saan vielä odottaa. Teen toisen postauksen, kun olen saanut tulokset ja kerron mitä niistä paljastuu. Odotan tuloksia innolla, mutta myös hieman kauhulla 😀 Oletko koskaan kokeillut mitään geenitestejä?

Jos kiinnostuit  SPORT GEENItestistä,  saaT koodilla ”Henriikkasport” TESTIN HINTAAN 190€
koodi on voimassa 4.-15.2.21

-Henriikka

lue myös

Saako laihduttaja syödä leipää?

Toiveena elämäntapamuutos? Lue vinkit ja onnistu

Henriikan helpot: chiavanukas (vegaaninen)

seuraa somessa

Instagramissa

Facebookissa

Kaupallinen yhteistyö: Evogenom Oy

2 kommenttia

  1. Jenna kirjoitti:

    Kiinnostusta on ollut, mutten ole kokeillut. Tietosuoja on ollut esteenä varsinkin, kun suurin osa yrityksistä on amerikassa tai amerikkalais omistuksessa.
    Nyt kun luin evogenom tietosuojan mielenkiinnosta niin, voisin jopa ehkä tämän jossain vaiheessa tehdä.

    • henriikkajohanna kirjoitti:

      Joo tää on kyllä hyvä! Putki johon näyte annettiin niin siinäkään ei ollut mitään nimeä tai hetua. Et jos posti sattuis hävittää sen niin ei näe ainakaan kenen näyte on. Tätä kyllä voin suositella 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *