Hae
Henriikka Johanna

Toiveena elämäntapamuutos? Lue vinkit ja onnistu

Elämäntapamuutos ja uusi vuosi. Kuulostaako tutulta suunnitelmalta uudelle vuodelle? Mitä jos et enää miettisi, vaan lähtisit rohkeasti tekemään elämäntapamuutosta? Ensimmäinen askel kohti elämäntapamuutosta on tehdä päätös, että haluat muuttaa elintapojasi. Olen varma, ettet tule katumaan tuota päätöstä.
Oma elämäntapamuutos alkoi reilut kolme vuotta sitten. Olin kyllästynyt omaan väsymykseen (olin aina väsynyt vaikka nukuin 12h yöunet sekä päiväunia), kunto oli niin huono, etten jaksanut juuri rappuja kävellä. Söin harvoin ja kun söin, söin valtavia määriä, useimmiten roskaruokaa tai eineksiä. Myös oma peilikuva ahdisti ja aiheutti tuskastumista itseeni. Voin rehellisesti sanoa, etten ole katunut päivääkään oman elämäntapamuutosta. Nyt kerron sinulle omat viisi vinkkiä, joiden avulla toivon sinun pääsevän alkuun elämäntapamuutoksessa.
Elämäntapamuutos kuva

Ennen ja jälkeen

Vinkki 1

Elämäntapamuutos alkaa aina SINUN päätöksestä. Ei kenenkään muun. Muista aina, että sinun ei pidä tehdä elämäntapamuutosta / pudottaa painoa yms. kenenkään muun takia. Vain sinun itsesi ja oman hyvinvointisi takia. Jos päätät lähteä tekemään muutoksen jonkun muun käskystä, olen melko varma, että motivaatiota ei löydy pidemmän päälle.

Vinkki 2

Vaikka tavoitteena on elämäntapamuutos ja mahdollisesti painonpudotus, älä silti kiellä itseltäsi kaikkia ruoka-aineita. Syö tavallista kotiruokaa riittävästi, mutta kiinnitä huomiota annoskokoon sekä ruoan laatuun. Perinteinen lautasmalli toimii tässä oikein hyvin. Kasaa lautaselle puolet erilaisia kasviksia ja vihanneksia. Osa voi olla keitetty ja osan vihanneksista voit syödä raakana. 1/4 lautasesta on hiilihydraatin lähde eli pastaa, riisiä tai perunaa. Toinen 1/4 on proteiinin lähteelle eli kanaa, nautaa, kalaa tai kasviproteiinia.

Vinkki 3

Muista herkutella! Elämäntapamuutos ei ole pelkkää hampaiden kiristelyä ja kaikesta kieltäymistä. Voit hyvin pitää herkkupäivän esim kerran kahdessa viikossa. Älä kuitenkaan syö itseäsi ähkyyn herkuista vaan syö kohtuudella. Jos irtokarkit ovat sun ”pahe”, osta irtokarkkeja ja nauti niistä. Jos taas suklaa, syö suklaata. Tässäkin asiassa kannattaa muistaa kohtuus. Jos ennen söit kokonaisen suklaalevyn, osta nyt vain suklaapatukka.

Vinkki 4

Ole armollinen itsellesi! Harva meistä on saanut ylimääräistä painoa kahdessa kuukaudessa, joten ei niistä myöskään pääse eroon nopeasti. Pitkäjänteisyys palkitaan. Usein rauhalliseen tahtiin tiputetut kilot pysyvät myös pois. Elämäntapamuutos ei ole pikamatka vaan maraton. Kun jaksat koko pitkän matkan, lopussa olet voittaja.

Vinkki 5

Jos tuntuu, että elämäntapamuutos on mahdotonta toteuttaa omin neuvoin, hae apua. Etsi valmentaja joko kotikaupungistasi tai tutustu erilaisiin verkkovalmennuksiin. Vaihtoehtoja on paljon, olen varma, että myös sinulle löytyy sopiva valmentaja.
Muutos by henriikka verkkovalmennus
Valmennus on suunniteltu erityisesti ylipainoisille naisille, joiden toiveena on tehdä elämäntapamuutos ja pudottaa painoa. Valmennuksessa opetellaan ennenkaikkea oikeanlaista ravitsemusta eikä pakollisia treenejä ole. Haetaan hyvää oloa kokonaisvaltaisesti ja opetellaan hyväksymään ja arvostamaan itseään.
Valmennus sisältää:
❤️ Ohjeet terveelliseen ruokavalioon
❤️ Erilaisia vinkkejä ja faktoja ravitsemuksesta
❤️ Reseptivihon, jossa helppoja reseptejä arkeen
❤️ Tehtäviä itsetunnon parantamiseen
❤️ Suljetun Facebook ryhmän tukemaan ja tsemppaamaan
❤️ Mahdollisuus kysyä mitä minulta aina kun jokin valmennuksessa mietityttää
❤️ Kesto 8 viikkoa, hinta 59.90€
❤️ Aloitus on maanantaisin
Muutos by Henriikka valmennuksen voit ostaa TÄSTÄ
Tsemppiä ja ihanaa uutta vuotta 2021!
-Henriikka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *