Hae
Henriikka Johanna

Älä somekiusaa!!

Älä somekiusaa on Vaikuttajamedian kampanja, jossa halutaan tuoda esiin somessa tapahtuvaa aikuisten välistä kiusaamista. Lapsille opetetaan, että kiusaaminen on väärin, mutta samalla siihen sorrutaan itse ruudun toisella puolella. Älä somekiusaa kampanjan myötä haluan ottaa itsekin vielä kantaa asiaan. Jälleen, koska koen asian erittäin tärkeänä. Olen aiemmin kirjoittanut myös somekiusaamisesta blogipostauksen, voit lukea sen postauksen tästä.

Jokainen joka kokee, että Älä somekiusaa on kampanja, johon haluaa osallistua, osallistu. Voit julkaista kuvan somessa ja lisätä kuvatekstiin niitä ilkeitä, kamalia ja loukkaavia kommenteja / viestejä joita olet saanut. Vain tuomalla asian julkisuuteen, voimme vaikuttaa asiaan.

Kiusaaminen jättää aina jäljet vaikka se tapahtuisi somessa. Älä somekiusaa!

Sanat satuttaa aina

Älä somekiusaa kampanjassa tuodaan julki niitä ilkeitä viestejä ja kommentteja, joita aikuiset ihmiset lähettävät toisille. Haluan myös näyttää teille, millaisia viestejä olen itse saanut. En missään nimessä haluaisi tuoda näiden kommenttien kirjoittajille yhtään julkisuutta, mutta koen kampanjan erittäin tärkeänä. Kyseiset kommentit ovat tulleet minulle Instagramiin yksityisviestinä sekä julkaisemaan kuvaan kommenttina.

”?? valmennus mihin? Lihomiseen? Miten läski voi hitto vie neuvoa muita tekemään yhtäkäs mitään, mihin tää maailma on menossa ??? laihdu 100kg ensin”

Tuon viestin sain, kun kerroin, että yksi unelmani toteutui ja sain mahdollisuuden tehdä ja toteuttaa oman verkkovalmennuksen.

”Miten noin ruma ja läski kehtaa edes laittaa kuvia mihinkään ?? jos näyttäisin tolta pysyisin kotona. Pysy sä kans läski ??”

Ylläolevan viestin sain johonkin Instagram storyyn jonka olin ottanut salilla.

Vaikka koen olevani henkisesti vahva enkä ihan pienestä loukkaannu, en väitä etteikö sanat satuta. Koska ne satuttaa. Toiset enemmän ja toiset vähemmän. Pitäisi muistaa, että kyseisten viestien kirjoittajilla on varmasti itsellä huono olla ja yrittävät purkaa omaa pahaaoloa muihin.

Toivon, että tämä teksti herättäisi lukijoissa jotain ajatuksia. Miten me voisimme puuttua siihen, että somekiusaamisesta päästäisiin eroon? Toivottavasti älä somekiusaa -kampanjan leviää mahdollisimman laajalle ja monen tietoisuuteen.

-Henriikka

LUE MYÖS: Kohta 33 vuotias ja edelleen lapseton

SEURAA INSTAGRAMISSA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *