Hae
Henriikka Johanna

Treenit jäissä, miten nyt treenaan

Vallitsevan tilanteen vuoksi kaikki jenkkifutis treenit ovat jäissä. Tai ei kaikki, vaan lähinnä yhteiset treenit. Valehtelisin jos väittäisin, että tämä ei tunnu missään. Varsinkin, kun kyseessä on joukkuelaji niin olisi erityisen tärkeää päästä yhdessä treenaamaan. Nyt ei auta kuin sopeutua tilanteeseen ja uskoa siihen, että joskus vedetään taas treenit yhdessä. Onneksi treenaamista ei tarvii lopettaa kokonaan ja itsekseen voi treenailla.

Kuva: Suvi Elo

KotItreenit kunniaan

Vaikka sali jossa itse teen treenit on edelleen auki, olen kuitenkin jättänyt siellä treenaamisen. Missään nimessä en kuitenkaan ole irtisanonut omaa jäsenyyttäni! Onneksi treenata voi muuallakin, kuin salilla. Tunnustan, että kotona treenaaminen ei ole itselle yhtään mieluisa juttu ja tuntuu jotenkin hankalalta alkaa treenata olohuoneessa. Saatiin maanantaina seuralta ohjeet kotitreeniin, joten nyt ei ainakaan jää siitä kiinni ettei tiedä mitä tehdä. Joten eiköhän tämä tästä lähde sujumaan.

Ylös, ulos ja lenkIlle

Treenit voi myös viedä ulos. Onneksi on kevät tuloillaan ja valoa riittää jopa 12h. Ja koska vielä ulkona saa vapaasti liikkua, niin miksei nauttisi siitä. Itse olen päättänyt kasvattaa omaa juoksukuntoa, joten nyt on hyvä aika alkaa toteuttamaan tätä. Oma juoksukunto on siis täysi nolla, jos ei jopa miinuksella. Mutta täältä tullaan, hitaasti ja varmasti. Olen jo muutaman kerran käynyt testaamassa juoksu (tai hölkkää pikemminkin) ja yllätyin positiivisesti. Ei se oma kunto ollutkaan ihan niin huono, mitä kuvittelin 😀

Kuva: Suvi Elo

Muistetaan kaikesta huolimatta pitää itsestään huolta ja nauttia asioista joita saadaan ja voidaan tehdä sen sijaan, että mietitään mitä ei saada tehdä.

-Henriikka

Lue myös

Pakaralihkasen aktivointi – herätä uinuvat pakarat

Jenkkifutis, laji joka vei sydämen heti

Miten minusta tuli valmentaja hyvinvointialalle?

Seuraa somessa

Instagramissa

Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *