Hae
Henriikka Johanna

Työpaikka vaihtuu, taas!

Työpaikka vaihtuu, jälleen kerran ? Tammikuun alussa aloitin uudessa työpaikassa täällä Salossa. Työmatka lyheni 45min verran ja työpaikka vaikutti hyvältä. Tosin aivan uudelta ja itselle vieraalta erikoisalalta. Nyt 4kk myöhemmin tuli todettua, että tämä työpaikka ei ole mua varten ja irtisanouduin. Töissä vietetään kuitenkin niin paljon aikaa elämässä, että mulle on tärkeää olla paikassa ja työssä jossa viihtyy. Hieman harmittaa jättää taas ihania työkavereita taakse, mutta onneksi yhteyttä voi pitää silti.

Työpaikka lastensuojelussa

Ensimmäinen kokemus lastensuojelusta ja lastenkodista tuli itselle opiskeluiden aikana, jolloin tein 5 viikon työharjoittelun eräässä lastenkodissa. Viihdyin siellä hyvin ja sain loistavan arvioinnin. Jatkoin keikkatyöntekijänä siellä opiskeluiden ajan. Lähes vastavalmistuneena olin töissä reilun vuoden Helsingin kaupungin omistamassa lastenkodissa. Se oli hurja työpaikka, paljon ”rankempi” lastenkoti, kuin työharjoittelussa ollessani.

Nyt kuitenkin uusi työpaikka on jälleen lastenkodissa, tällä kertaa täällä Salossa. Odotan innolla huhtikuun lopulla alkavaa uutta työtä. Olen käynyt uudessa työpaikassa muutama  kerran ja se vaikuttaa oikein mukavalta paikalta. Vaikka työ lastensuojelussa on henkisesti rankkaa, tiedän sen olevan myös erittäin antoisaa. Monella on kuva siitä, että lastenkodissa huudetaan ja väännetään nuorten kanssa jokaisesta asiasta vastaan. Ehei, ei lainkaan. En väitä, etteikö se olisi myös sitä, mutta parhaimmillaan se on rentoa yhdessäoloa. Sitä samaa, jota jokainen viettää kotona omien lastensa kanssa. Ja jokaisella lapsella / nuorella tulisi olla myös oikeus tällaiseen.

-Henriikka

Lue myös

10 asiaa joita et ehkä tiennyt minusta

Tunnesyöminen – miten päästä siitä eroon?

Muutos by Henriikka -verkkovalmennus

Intuitiivinen syöminen koitui kohtaloksi

Seuraa somessa

Instagramissa

Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *