Hae
Henriikka Johanna

Kauneusleikkaus avain onneen?

Kauneusleikkaus tai leikkauksessa käyminen ei ole enää vuonna 2020 niin iso tabu, kuin se oli aiemmin. Niistä puhutaan avoimemmin ja yhä useampi henkilö kertoo olleensa leikkauksessa.

Katsoin Liv D dokumentin Täydellinen somevartalo, joka sai minut myös kirjoittamaan tämän tekstin ja pohtimaan asiaa. Onko täydellisen somevartalon haluaminen mennyt jo niin pitkälle, että ollaan valmiita menemään kauneusleikkauksiin sen vuoksi? Millainen on täydellinen somevartalo?

KauneUsleikkaus ja täydellinen sOmevartalo

Pitääkö nykyään olla tietyn näköinen, että voit julkaista kuvia somessa? Rintojen pitää olla tietyn kokoiset, pakaroiden tarpeeksi pyöreät ja vatsan litteä kuin lauta? Ei missään nimessä! Jokaisen tulisi ja PITÄÄ voida julkaista kuvia someen juuri sellaisena kuin on. Ei ole ”täydellistä somevartaloa” jollaisia saa ainoastaan näkyä somessa. Kaikki vartalot ovat täydellisiä sellaisena kuin on ja sopivia someen. Onneksi nykyään niin somessa kuin mediassakin tuossa  esille erilaisia vartaloita.

Valitettavasti somessa näkyy kuitenkin vielä paljon kuvia näistä ”täydellisistä somevartaloista”. Useimpien näiden kuvien takana on kaunesleikkaus tai kauneusleikkauksia, kuvia on saatettu muokata erittäin rajusti eikä kuvan ihminen näytä oikeassa elämässä lainkaan samalta. Antaako tällainen toiminta hyvää esikuvaa nuoremmille sukupolville? Jokainen varmasti tietää vastauksen.

Tämän vuoksi haluan itse tuoda esille omassa somessa sitä, miten jokainen nainen on upea sellaisena kuin on. Haluan toimia esikuvana kaikille naisille ja tytöille sekä rohkaista tekemään asioita joita haluaa. Oli sitten minkä kokoinen, pituinen tai värinen tahansa.

Menisinkö itse kauneusleikkaukseen?

Vastaus tähän on helppo. Menisin. On yksi ainoa kauneusleikkaus johon voisin mennä. Nimittäin rintojen pienennykseen. En tekisi sitä kuitenkaan ulkonäön vuoksi vaan omaa elämää helpottamaan. Täytän kaikki muut kriteerit, joilla pääsisin leikkaukseen julkisella puolella, mutta ylipainon vuoksi leikkausta ei tehdä. En toki ole asian suhteen lääkärillä käynyt, mutta paljon asiaa tutkinut. Ehkä jossain vaiheessa sitten.

Mitä mieltä olet kauneusleikkauksista? Olisitko valmis muokkaamaan ulkonäköäsi kirurgin veitsen alla? Mitä korjaisit ulkonäöstäsi, jos menisit leikkaukseen? Tai olisitko valmis ottamaan erilaisia pistoksia kasvoihin, esim huuliin täytettä?

-Henriikka

Seuraa somessa

Instagramissa

Facebookissa

Lue myös

Ulkonäköpaineita hyvinvointialalla?

Pakaralihkasen aktivointi – herätä uinuvat pakarat

Yksi kommentti

  1. Anni kirjoitti:

    Vielä kymmenen vuotta sitten olisin jeesustellut että en tietenkään menisi, että haluan vanhentua arvokkaasti. Nyt kun neljäkymmentä lähestyy ja naama on virahtanut vääristä kohdista ja paisunut toisaalta löytää siitä helposti korjattavaa, jotka voisin sormia napsauttamalla korjauttaa jos olisin rikas. Muuten olen tyytyväinen kehooni ja ulkomuotooni, mutta joitain ryppyjä tahtoisin täytellä ja joitain kluhmuja peitellä jonkun kluhmuekspertin vastaanotolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *