Hae
Henriikka Johanna

Pullukan juoksukoulu – uudet tuulet vuonna 2021

Pullukan juoksukoulu ei ole viime viikkoina edennyt mihinkään. Ei siis yhtään mihinkään. En edes muista koska olisin viimeksi tehnyt juoksukoulun eteen jotain. Kirjoitin aiemmin motivaatiopulasta salitreenin suhteen (voit lukea sen tästä) niin juoksukoulun suhteen motivaatiopula on vielä potenssiin 10 vähintään. Pitää tunnustaa, että asia joka ei ole kovin mieluinen itselle niin ei sitä tule tehtyä. Vaikka se on ajatuksissa ollut melkein päivittäin, en ole kuitenkaan asian eteen tehnyt yhtään mitään. Kun kukaan ei seuraa sun kehittymistä / oo valvomassa asiaa, on juoksukoulusta ollut helppo ”lintsata”. Tähän tulee kuitenkin muutos, kun vuosi 2021 starttaa.

PuLlukan Juoksukoulu muuttu vuoden alusta

Pullukan juoksukoulu saa uusia tuulia vuoden alusta. Meidän jenkkifutis joukkueella on erittäin osaavat fysiikkavalmentajat, joilta saa aivan mahtavaa apua, tukea ja neuvoa. Eilen pidettiin puhelinpalaveri ja suunniteltiin omien tavoitteiden mukaan ohjelma. Ja koska itselle se juoksu, tai pikemminkin peruskestävyys, on akilleen kantapää, aletaan peruskestävyyttä kasvattamaan. Eli juoksukoulu muuttuu joksikin muuksi. Mitä se tulee olemaan, ihan tarkkaa en vielä tiedä. Sovittiin, että vuosi 2021 polkaistaan homma toden teolla käyntiin. Odotan innolla ensi vuotta ja sitä, mitä ohjelma tulee sisältämään. Alustavan keskutelun mukaan treeni tulee olemaan sellaista, mistä pystyn itse sekä valmentaja helposti seuraamaan kehitystä. Eli nyt ei voi lintsata, sillä eihän sitä kehitystä tapahdu sohvalla makoillessa.

Pullukan juoksukoulu

Kohti vuOtta 2021

Treenit ovat siis tarkkaan nyt suunniteltu / suunnitteilla ensi vuodelle. Salitreenit jatkuvat samalla tavalla, juoksukoulu saa uusia tuulia alleen ja toivon mukaan myös joukkueen yhteiset treenit jatkuvat ensi vuoden puolella ja päästään rajoituksista hieman eroon. Vaikka tilanne on kaikille lähes sama, kyllä joukkuelajia kuuluu treenata yhdessä eikä yksin. Onneksi kuitenkin ollaan tässä vaiheessa kautta ja mahdollisuudet siihen, että saadaan pelata kokonainen kausi on vielä olemassa.

Kirjoittelen teille uuden juoksukoulun kuulumisia ensivuoden puolella, kun treenit on saatu käyntiin ja osaan enemmän kertoa esim miltä treenaaminen on tuntunut, mitä se on pitänyt sisällään yms.

-Henriikka

Seuraa somessa

Instagramissa

Facebookissa

Lue myös

Pullukan juoksukoulu – täysin nollasta juoksijaksi?

Tavoitteena painonpudotus? 5+1 vinkkiä ruokavalioon

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *