Raejuustopannari
Raejuustopannari on loistava aamupala esim. perinteisen kaurapuuron sijaan. Pannarissa on lähes kaikki samat raaka-aineet kuin puurossa, mutta hieman eri muodossa. Itse tykkään vaihtelun vuoksi syödä jotain muutakin aamuisin kuin puuroa. Toki tämä pannari sopii loistavasti myös väli- tai iltapalaksi. Ohjeesta tulee kaksi annosta, jos syöt esim. aamupalana. Välipalaksi ohjeesta riittää hyvin kolmeen tai neljään kertaan.
Raejuustopannari ohje (2 annosta)
200g raejuustoa, kokeile myös Keson vaniljalla maustettua raejuustoa
4 kananmunaa
2dl kaurahiutaleita
1tl kanelia
1tl kardemummaa
ripaus suolaa
Sekoita kaikki aineet blenderillä tai sauvasekoittimella sekaisin. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. HUOM! Annoksesta ei tule uunipellillistä, joten valitse jokin pienempi uunivuoka. Paista uunissa 200:ssa asteessa noin 20-25min. Itse tykkään syödä raejuustopannarin marjojen kanssa, vadelmat ja pensasmustikat ovat omia lemppareita.
Onko raejuustosta tehty pannari sulle uusi tuttavuus? Meinaatko kokeilla tehdä?
-Henriikka
Lue myös
Tex mex salaatti – helppoa ja herkullista
Aamupuuro kolmella eri tavalla
Granola – itse tehtynä maailman parasta
seuraa somessa
Moikka!
Tätähän täytyy kokeilla joskus, sais vähän vaihtelua aamu- tai iltapalalle.
Minkä kokoisessa vuoassa oot paistanu?
Oon paistanut sellaisissa lasivuoassa, olisko noin 30x15cm sen koko. Vuoalla ei niin väliä, tulee joko sit vähän korkeampi tai lättänämpi. Mut uunipellille ei kannata tehdä