Hae
Henriikka Johanna

Raejuustopannari

Raejuustopannari on loistava aamupala esim. perinteisen kaurapuuron sijaan. Pannarissa on lähes kaikki samat raaka-aineet kuin puurossa, mutta hieman eri muodossa. Itse tykkään vaihtelun vuoksi syödä jotain muutakin aamuisin kuin puuroa. Toki tämä pannari sopii loistavasti myös väli- tai iltapalaksi. Ohjeesta tulee kaksi annosta, jos syöt esim. aamupalana. Välipalaksi ohjeesta riittää hyvin kolmeen tai neljään kertaan.

raejuustopannari

Tarjoile raejuustopannari marjojen kanssa

Raejuustopannari ohje (2 annosta)

200g raejuustoa, kokeile myös Keson vaniljalla maustettua raejuustoa

4 kananmunaa

2dl kaurahiutaleita

1tl kanelia

1tl kardemummaa

ripaus suolaa

 

Sekoita kaikki aineet blenderillä tai sauvasekoittimella sekaisin. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. HUOM! Annoksesta ei tule uunipellillistä, joten valitse jokin pienempi uunivuoka. Paista uunissa 200:ssa asteessa noin 20-25min. Itse tykkään syödä raejuustopannarin marjojen kanssa, vadelmat ja pensasmustikat ovat omia lemppareita.

Onko raejuustosta tehty pannari sulle uusi tuttavuus? Meinaatko kokeilla tehdä?

-Henriikka

Lue myös

Tex mex salaatti – helppoa ja herkullista

Aamupuuro kolmella eri tavalla

Granola – itse tehtynä maailman parasta

seuraa somessa

Instagramissa

Facebookissa

 

2 kommenttia

  1. Tanja kirjoitti:

    Moikka!

    Tätähän täytyy kokeilla joskus, sais vähän vaihtelua aamu- tai iltapalalle.
    Minkä kokoisessa vuoassa oot paistanu?

    • henriikkajohanna kirjoitti:

      Oon paistanut sellaisissa lasivuoassa, olisko noin 30x15cm sen koko. Vuoalla ei niin väliä, tulee joko sit vähän korkeampi tai lättänämpi. Mut uunipellille ei kannata tehdä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *