Hae
Henriikka Johanna

Korona ohi, nämä 3 asiaa teen heti

Jokainen on varmasti miettinyt, mitä tekee ensimmäisenä, kun korona on ohi. Tai rajoituksia aletaan purkamaan. Itse ainakin tiedän mun top 3 asiaa, jotka teen heti. Toivottavasti jopa samana päivänä. Korona ja sen aiheuttamat rajoitukset ja kiellot ovat eittämättä vaikuttaneet jokaisen elämään. Onko sulla jotain suunnitelmia, kun saadaan taas elää vapaammin?

1. Perheen ja ystävien tapaaminen Ja halaaminen

Olen tavannut perhettä, mutta kaikki muu sosiaalinen elämä on ollut jäissä. Siis face to face tapaamiset. Videopuhelut yms ovat olleet kovalla käytöllä etenkin futiskavereiden kanssa. Odotan aivan hulluna sitä, että pääsen tapaamaan ystäviä ja ennen kaikkea halaamaan heitä. Ensimmäiset yhteiset treenit futisjoukkueen kanssa tulee olemaan varmasti halauksien täyteinen 😀 Pitää aloittaa treenit ehkä 30min aiemmin, että ehtii halailemaan kaikkia 😀

2. Menen syömään sushia, paljon

Tätä kaipaan korona aikana tooodella paljon. Mä rakastan sushia ja voisin syödä sitä joka päivä. Täällä on mun lemppari sushiravintola kokonaan kiinni, joten edes take away ei onnistu. Joten, kun ravintolan ovet aukeaa, olen siellä jo jonossa. Muita jotka voivat samaistua tähän?

3. Menen salille treenaamaan

Korona vei salitreenaamisen nolliin, joten heti kuin mahdollista, menen salille treenaamaan. Toki sali jossa treenaan on auki, mutta en ole käynyt siellä moneen viikkoon. Vaikka tiedän, että siellä huolehditaan laitteiden ja tilojen puhtaudesta hyvin, haluan silti välttää salitreenaamista. Mun on ollut ihan todella vaikeaa löytää into kotitreenaamiseen, mutta pikkuhiljaa olen saanut jotain tehtyä. Odotan siis todella kovin sitä, että pääsen salille nostelemaan rautaa.

Mitkä on kolme ensimmäistä asiaa joita sä aiot tehdä, kun elämä alkaa palaamaan edes pikkuisen normaalimmaksi? Ois kiva kuulla mitä kaikkea sä oot kaivannut tän poikkeusolon aikana.

-Henriikka

Seuraa somessa

Instagramissa

Facebookissa

Lue myös

10 asiaa joita et ehkä tiennyt minusta

Oma elämäntapamuutos – miten kaikki sai alkunsa

Intuitiivinen syöminen koitui kohtaloksi

Entinen sohvaperuna, nykyinen urheilija

 

2 kommenttia

  1. Anu kirjoitti:

    Täällä kans odotetaan eniten tietenkin muiden halailua! <3
    Sushia olen käynyt ostamassa Citymarketista valmiissa paketeissa, mutta eihän se sama asia olen kuin syödä paikanpäällä omassa lempiravintolassa.
    Ja mitä saliin tulee niin haluan päästä ryhmäliikuntatunneille! On ihanaa joogata ym kotona, mutta kyllä sitä kaipaa niin paljon myös muiden että ryhmäohjaajan läsnäoloa, joka voi tarvittaessa opastaa sua.

    • henriikkajohanna kirjoitti:

      Mä oon kerran joskus vuosia sitten ostanut Citymarketista valmiiksi pakattua sushia. Ja hitsi mikä pettymys se oli ? nyt en viitsi edes ostaa.

      Nyt vaan toivotaan, että pikkuhiljaa aloitettais rajoitusten purku ja kesä saatais viettää suht normaalisti. Edes vähän isoimmissa porukoissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *