Hae
Henriikka Johanna

Uusi minä – Henriikka 2.0

Uusi minä eli Henriikka 2.0 syntyy reilun viikon päästä. Päivänä, jolloin lihavuusleikkaus tehdään. Jatkossa mulla on kahdet synttärit, 9.3 ja 22.9. Saan siis puolen vuoden välein viettää synttäreitä. Joidenkin mielestä voi kuulostaa vähän hassulta ajatukselta, mut mä koen, että mulla alkaa kokonaan uusi elämä leikkauksen jälkeen. Joten miksikäs sitä ei myös voisi pitää kaksia synttäreitä vuodessa.

Tervetuloa uusi minä

Mitä tämä uusi minä sitten käytännössä meinaa? Ainakin sitä, että olen siivonnut koko asunnon suurin piirtein lattiasta kattoon. Heittänyt vanhaa ja rikkinäistä tavaraa pois, tavaroiden kierrättämistä ja eteenpäin laittoa. Olen käynyt läpi kaikki kaapit ja lipastot (vaatehuoneen yksi lipasto on vielä läpi käymättä) turhasta tavarasta, kosmetiikkaa ja meikkejä heitin paljon pois, koska olivat vanhoja, kuivuneita tms. Miten paljon sitä ihminen kerääkin tavaraa ympäri asuntoa vain todetakseen jossain vaiheessa, että tällaista ei tarvitse lainkaan. Ehkä jollain tavalla siivoa sitä ”vanhaa minää” pois nurkista, jotta uusi minä, Henriikka 2.0 voi tulla siistiin ja puhtaaseen kotiin leikkauksen jälkeen.

Uusi minä

Yksi kohde on kuitenkin vielä koskematon. Ja tulee sitä hetken aikaa olemaan. Nimittäin vaatehuone. Siellä on tällähetkellä kuin pommin jäljiltä, mutta saa olla. Hetken aikaa. Olen päättänyt, että vaatteet tulen käymään pikku hiljaa vaatehuoneessa läpi. Nyt siellä on sopivia vaatteita sekä pieniä vaatteita. Kun leikkauksen jälkeen paino alkaa tippua, laitan kierrätykseen sitä mukaan isoksi jääviä vaatteita. Uusia vaatteita ei vähään aikaan tarvitse ostaa, sillä vaatteita on tällä hetkellä myös yhtä ja kahta kokoa pienempiä kuin mitä nyt menee päälle. Joten niitä tavoitevaatteita sieltä löytyy hetkeksi. Toive tietysti on, että ensi keväänä ja kesänä saa ostaa reilusti pienempiä uusia vaatteita. Syksy ja talvi mennään vanhoilla.

-Henriikka

Lue myös

Asia, jota odotan eniten lihavuusleikkauksen jälkeen

Lihavuusleikkaus tehdään Tallinnassa

Seuraa somessa

Instagramissa

Facebookissa

2 kommenttia

  1. Mitoin kirjoitti:

    Vitsi olen iloinen puolestasi. Itse tässä vielä painin pelkojen kanssa, että uskallanko tehdä päätöksen ja lähteä leikkaukseen. Painoa tiputin itse 40 kg nyt 10 tullut takaisin ja pelko siitä että taas pian tul 40 on mittarissa on valtava. Edelleen painoa valtavasti liikaa, mutta sitä ns normi painoa en edes tavoittele vaan sitä että kaupasta löytyy vaatteet helpommin ja liikkuminen ei ole niin vaivalloista. Seuraan matkaasi tarkasti ja toivottavasti jaksat päivittää olojasi tänne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *