Hae
Henriikka Johanna

Saanko erilaista huomiota kuin aiemmin?

Saanko huomiota / huomioidaanko minua nykyään eri tavalla kuin aiemmin? Aiemmalla tarkoitetaan siis aikaa ennen lihavuusleikkausta. Aikaa, jolloin painoin yli 60kg enemmän. Näitä kysytään multa tosi usein, joten päätin avata asiaa enemmän tänne blogin puolella.

Saanko huomiota? Millaista?

Ennen laihtumista en saanut juurikaan minkäänlaista huomiota vastakkaiselta sukupuolelta. Olin tavallaan näkymätön. Kovasti kuitenkin toivoin, että löytäisin parisuhteen, joten Tinderissä ja muissa deittisovelluksissa on tullut roikuttua, joskus jopa epätoivoisesti. Joskus harvoin, siis oikeasti todella harvoin, saatoin käydä treffeillä, mutta ne jäivät siihen yhteen kertaan eikä toisia tullut. Oikeastaan koko treffikumppanista ei enää sen jälkeen kuulunut. En tiedä oliko syynä oma ulkonäkö, olinko vaan tylsä vai eikö kemiat kohdanneet. Enkä oikeastaan sitä enää viitsi edes murehtia.

saanko huomiota

Kuva. Krista Eriksson

Jos mietin millaista huomiota nykyään saan, ei se oikeastaan eroa mitenkään. Instagramissa saan jonkin verran yksityisviestejä joissa kehutaan ulkonäköä. Toki Tinder löytyy edelleen, mutta en juurikaan käy sillä tai tuhlaa aikaani sen suhteen enää. Saanko huomiota enemmän nyt? Mielestäni en. Ei kukaan tule kadulla vastaan sanomaan mitään eikä sometilit ole räjähtäneet yksityisviesteistä. Eli ainakaan painonputoaminen ei ole omalla kohdalla vaikuttanut siihen, saanko huomiota enemmän tai saanko sitä ollenkaan.

En myöskään kaipaa huomiota mitenkään jatkuvasti tai enemmän tuntemattomilta ihmisiltä. Se saattaisi olla jopa kiusallista. Edelleen toki toivon, että löydän elämääni sen oikean, jolta saan huomiota pyytämättä ja aidosti. Sellaista huomiota kaipaan tällä hetkellä todella paljon. Se oikea tyyppi kertoisi miten kaunis olen vaikka hiukset olisivat harjaamatta ja päällä olisi lökärit ja likainen paita. Se olisi täydellistä ja juuri sellaista huomiota jota kaipaan.

-Henriikka

lue myös

Miten pää on pysynyt mukana painon pudotessa?

Paino jumittaa – lihomisen pelko takaraivossa

Laihtumisen vaikutus pukeutumiseen

seuraa somessa

Instagramissa

Facebookissa

2 kommenttia

  1. Mamma68 kirjoitti:

    Hei 🙂. Toivon että löydät hyvän parisuhteen itsellesi. Itse olen ollut 32 v naimisissa. Välillä saan huomiota mieheltäni, välillä menee aikoja etten saa. Toivon että opit rakastamaan itse itseäsi, arvostamaan ja antamaan hyvää palautetta itsellesi. Silloin et edes hae näitä asioita ulkopuoleltasi niin kovasti. Kantapää kautta olen tämän itsekukin oppinut. Kaikkea hyvää sinulle toivon 🍁😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *