Hae
Henriikka Johanna
Kaupallinen yhteistyö

Personal trainer opinnot melkein maalissa

Kaupallinen yhteistyö: Intensive pt

Olen jo melkein valmis personl trainer! Käytännön viikonloppu on takana, teorialuennot ovat kuunneltu ja teoria osio tentitty. Mitä vielä puuttuu? Huomenna kuvaan asiakkaan kanssa ohjausvideon ja sitten on myös kaikki kakkososan tentit tehty. Hyvällä tuurilla olen valmis personal trainer vielä lokakuun aikana.

Personal trainer opinnoT

Opiskelu personal traineriksi on ollut todella kiinnostavaa, monipuolista, haastavaa ja paikoin myös vaikeaa. Parasta teorian opiskelussa oli se, että luennot tallennettiin eikä niitä tarvinnut kuunnella reaaliajassa. Myös itselle vaikeisiin alueisiin pystyi palamaan myöhemmin ja kuuntelemaan niin monta kertaa, kuin oli tarvetta.

Personal trainer Henriikka Johanna

Teoriaa on opiskeltu erittäin laajasti. Käytiin läpi ihmisen anatomiaa sekä fysiologiaa. Olen nämä toki jo opiskellut aiemmin sairaanhoitajaksi opiskellessani, mutta ei tämä mikään läpihuutojuttu ollut. Lisäksi on opiskeltu biomekaniikkaa (liikettä), käyty läpi perusliikkeitä, opiskeltu ohjelmoinnin perusteita, urheilutieteitä, liikuntavammoja, liikkuvuutta, myyntiä ja markkinointia ja ties mitä. Todella laajasti ja monipuolisesti kaikkea.

Teoriaosuus piti myös tenttiä. Tenttejä oli monta ja kaikista piti saada 80% oikein, jotta tentti on hyväksytty. Kysymyksiä oli paljon, keskimäärin noin 50 / tentti. Joten erittäin laajaa osaamista ja tietämystä tuli osata päästäkseen tenteistä läpi. Itse en päässyt kaikkia tenttejä kerralla läpi, mutta tuon 10 päivän aikaikkunan sisällä sain ne suoritettua. Ja rehellisesti sanottuna olin tämän jälkeen super ylpeä itsestäni ja osaamisestani.

Personal tRainer opintojen käytännön viikonloppu

Käytännön viikonlopun suoritin muutama viikko sitten. Ja voi luoja miten mua jännitti mennä tuolle viikonlopulle. Pelkäsin sitä, etten jaksa vetää viikonloppua läpi, en osaa tehdä kaikkia liikkeitä tms. Itsellä ei ollut siellä ketään tuttua, joten myös se pelotti. Joudunko olemaan koko viikonlopun yksin? Kaikki tämä jännitys ja stressaaminen oli ihan turhaa!

Viikonloppu oli mitä parhain. Ensinnäkin kaikki opettajat olivat todella mukavia, ammattitaitoisia ja kärsivällisiä meidän kanssa. Kaksi pitkää päivää vaativat veronsa ja aina ei keskittyminen ollut täydellistä. Tutustuin paremmin muutamaan täysin samaan henkiseen naiseen, joiden kanssa juttu luisti ja naurua riitti. Viikonloppu oli opettavainen ja palkitseva. Intensive pt:n opiskelijat voivat myös valmistumisen jälkeen käydä käytännön viikonlopuissa kertaamassa omaa osaamistaan ja ohjaustaitojaan. Uskon, että tulen käyttämään tätä mahdollisuutta myöhemmin. Oppia ei voi koskaan liikaa ja verkostoituminen saman alan ihmisten kanssa on loistava lisä.

Personal trainer Henriikka Johanna

Nyt pidetään peukut ja varpaat ristissä, että pt:n paperit tulevat ulos mahdollisimman pian. Jos haluat just mut sun personal traineriksi, laita viestiä osoitteeseen: henriikka.pitkanen@gmail.com ja mietitään sulle sopiva valmennuspaketti

-Henriikka

Lue myös

Kohti unelmia ja niiden yli

Miten pää on pysynyt mukana painon pudotessa?

Ylipainoinen hyvinvointivalmentaja – uhka vai mahdollisuus?

Seuraa somessa

Instagramissa

Facebookissa

Kaupallinen yhteistyö: Intensive pt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *