Hae
Henriikka Johanna

Takaisin blogin pariin

Back in business niin kuin sanotaan! Kuin huomaamatta tässä meni viikkoja ja kuukausia etten kirjoittanut blogin puolelle mitään. Se ei ollut missään vaiheessa tarkoitus, jotenkin niin pääsi vain käymään. Ja sen jälkeen paluu tänne on tuntunut haastavalta. Onko minulla mitään kirjoitettavaa? Mistä kirjoittaisin? Nyt kuitenkin päätin karistaa tuon mörön pois olkapäältä ja nähtävästi siinä onnistuin, koska luet tätä postausta parhaillaan.

Mitä mulle kuuluu?

Lyhyesti sanottuna, mulle kuuluu oikein hyvää. Tiedän, että tuo on kovin ympäripyöreä vastaus, joten avataan sitä hieman enemmän.

työelämä

Olenkin tainnut kertoa joskus täällä, että haaveilen täysin yrittäjänä toimimisesta, mutta en ole uskaltanut lähteä yritysmaailmaan. Noh, vuoden alusta vähensin palkkatyössä työaikaa 50%. Olin tehnyt tuota 50% työaikaa muutaman kuukauden, kun päätin irtisanoa itseni kokonaan palkkatyöstä 1.6 alkaen. Eli tällä hetkellä elän unelmaani ja olen 100% yrittäjä.

Vaikka aikaa yrittäjänä on vasta vajaa kuukausi takana, voin sanoa että tämä on juuri sitä mitä olen kaivannut. Voin tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumatta. Saan suunnitella omat aikataulut miten haluan ja samalla pystyn nauttimaan esim. nyt kesästä. Teen siis pääasiassa työkseni personal trainer / valmennus hommia. Jos mun valmennus kiinnostaa, käy kurkkaamassa siitä lisää tästä.

oma elämäntapamuutos ja lihavuusleikkauksen jälkeinen elämä

Omasta lihavuusleikkauksestakin on kulunut jo kohta kaksi vuotta! Aika on mennyt hämmästyttävän nopeasti. Painoa on pudonnut leikkauksen jälkeen yli 72kg. Enää paino ei putoa kovaa vauhtia ja nytkin olen ollut pitkään samassa painossa. Toivoisin kuitenkin vielä painon tippuvan, jotta bmi olisi lähempänä normaalipainoa. Haaveilen myös roikkoleikkauksista ja mahdollisesti rintojen pienennyksestä / kohotuksesta. Näitä varten olisi vielä hyvä saada painoa laskemaan. Olen kuitenkin erittäin tyytyväinen jo tässä vaiheessa leikkauksen myötä saatuun apuun ja siihen, että olen saanut elämäniloni takaisin.

rakkauselämä

Niinhän siinä kävi, että monen monta vuotta sinkkuelämää vietettyäni maaliskuussa asteli eräs mies ensitreffeille kanssani ja sillä tiellä niin sanotusti ollaan. Tinder on poistettu ja sinkkustatus on muuttunut parisuhteeksi. En voisi onnellisempi olla. Tuntuu, että tällä hetkellä elämässä on kaikkea, mistä olen pitkään haaveillut.

 

Mistä toivoisitte, että kirjoittelisin tänne blogin puolelle?

-Henriikka

seuraa somessa

Instagramissa

Facebookissa

TikTokissa

lue myös

Herkuttelu ja lihavuusleikkaus

Yksinäisyys valtaa mielen

Feta-uunimunakas kasviksilla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *