Hae
Henriikka Johanna

Vuosi 2022 pakettiin

Vuosi 2022 alkaa olla taputeltu. Vuoteen mahtui paljon kaikkea enkä vuosi sitten olisi voinut kuvitella, mitä kaikkea tämä vuosi tuo tullessaan. Vaikka vuosi oli myös omalla tavalla haastava, jäi siitä kuitenkin kokonaisuudessaan positiivinen muisto.

Vuosi 2022 – unelmat todeksi

Mulla on ollut muutama iso haave jo useamman vuoden ajan: tehdä töitä hyvinvointialalla sekä toimia yrittäjänä täyspäiväisesti. Vuosi 2022 toi nämä kaksi asiaa entistä lähemmäs toteutumista.

Kesäkuussa aloitin opiskelemaan personl traineriksi ja lokakuussa valmistuin. Yksi isoa asia itselle oli, kun vastavalmistuneena personal trainerina Kuntokeskus Liikku otti minut heidän valmentajaksi. Nyt saan valmentaa Liikussa ihania asiakkaita ja tehdä töitä hyvinvointialalla.

Vuosi 2022

Marraskuussa Liikku otti minut heidän valmentajaksi

 

Marraskuussa uskalsin myös sanoa työnantajalle, että vuoden alussa teen enää 50% työaikaa. Iso askel itselle. Olisin voinut tehdä tämän jo aiemmin, mutta kynnys tähän on ollut liian iso. Nyt kuitenkin tiedän, että tein täysin oikein ja menen kohti omia unelmia. Toivon, että kesän jälkeen en enää palaa päivätöihin lainkaan vaan elo- / syyskuussa olen kokoaikainen yrittäjä.

Yrittäjyys on ollut itselle jo muutaman vuoden ajan suuri ja iso unelma. Unelma siitä, että saan tehdä töitä miten itse haluan ilman, että tarvitsee olla kenellekään ns. ”tilivelvollinen”. Ja vuosi 2023 on vuosi, jolloin panosta omaan yrittäjyyteen entistä enemmän. Vuosi 2022 antoi siihen hyvän startin.

Uusi vuosi – uusi minä

Vuosi 2022 oli itselle ensimmäinen kokonainen vuosi lihavuusleikkauksen jälkeen. Vuosi oli hyvin opettavainen myös sen suhteen. Olen oppinut syömään itselle sopivalla tavalla. Löytänyt ruoka-aineet joita tulee välttää (huomasin mm. että vatsa ei kestä laktoosia enää lainkaan) sekä löytänyt jälleen liikunnan ilon täysin eri tavalla.

Vuosi 2022

Olen myös tänä vuonna oppinut rakastamaan ja arvostamaan itseäni täysin eri tavalla kuin aiempina vuosina. Oma epävarmuus oli tehnyt minusta jonkinlaisen miellyttäjän. Halusin tehdä aina niin, kuin muut halusivat. En niin kuin itse halusin. Vuosi 2022 opetti elämään ja olemaan juuri siten, kuin itse haluan. Enää en tee asioita kenenkään muun sanelemana jos en itse halua. Osaa ja uskalla tehdä asioita joita itse haluan. Tämä on ollut todella iso oppi, jota ollaan terapiassa paljon työstetty.

Nyt on laitettu vuosi 2022 pakettiin ja innolla odotetaan uutta vuotta 2023!

-Henriikka

Lue myös

Menen terapiaan

Yksinäisyys valtaa mielen

Saanko erilaista huomiota kuin aiemmin?

Seuraa somessa

Instagramissa

Facebookissa

Tiktokissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *